Dünyanın en popüler mobil uygulaması olan WhatsApp programı gerek iOS gerekse Android ortamlarda güvenle kullanılabilen bir iletişim Chat sohbet platformudur. Uzun zamandır Whatsapp görüntülü konuşma konusu ne zaman yapılabilecek sorusu gündemde idi. Yeni bir ek uygulama olan Booyah isimli uygulamayla WhatsApp kullanıcıları bundan böyle telefon listelerindeki kişilerle özgürce ve sınırsızca görüntülü konuşabilecekler, dünyanın en popüler sohbet platformu olan WhatsApp bedava hizmet politikası ve sorunsuz iletişim imkanı sunmasıyla 1 milyar kişiyi tavlamayı başardı.

İnterneti olan herkes sesli olarak telefon araması yapıp sınırsızca bedava görüşebiliyor. Bu güzel imkanı sunan WhatsApp görüntülü konuşma ile sohbetlere bir boyut daha katacak.

Booyah Uygulaması ile görüntülü WhatsApp

Booyah Uygulaması ile görüntülü WhatsApp görüşmesi yapmak mümkün. Tek şart, karşı tarafta da Booyah indirmek. Her iki tarafta da Booyah eklentisi indirildikten sonra HD kalitede WhatsApp görüntülü chat yapılabilecek.

İzlenecek aşamalar şöyle;

Booyah programını indirmek
Menüden Start Now butonuna tıklamak ve konuşulacak kişiyi listeye eklemek.
Telefonunuzun düşük Android sürümü olması karşı tarafın link almasına ve görüntülü konuşma başlatmasına engel olacaktır.

Kaynak