Kesinlikle katılıyorum piyasayı gerçekten öldürücü ile satış yapıyorlar örnek verecek olursam 1-2 TL makale yazanlarda var mobil uygulamayı 10 TL yapıyorlar ama sorunlu çıkıyor sonra alıcılar mağdur oluyor hocam adam gibi kaliteli & yazanlar birşey kazanamıyor ona acıyorum alıcılar güveni kaybediyorlar sonra alıcılar yazdırmak istemiyor bu yüzden piyasada her türlü iş olmuyor.
Kod bilmeden bir bilgi bilmeden satış yapıyorlar bir arkadaşım var program yazılımcı yüksek lisans okuyor ama internetten iş yapamıyor neden mi ??? düşük fiyata satıpda dandik dunduk yapıp veriyorlar sonra alıcı mağdur olup yapmaktan vazgeçiyor harbi diyorum artık dur demek lazım bunlara
Kendi projeni yapıyorsun güzelce sonra satışa çıkartıyorsun biri geliyor senin altında düşük fiyata koyuyor aynı projeye ona deliriyorumm gerçekten kıskançlık mı???! aç gözlükmüdür nedir bu bilmiyorum ki
GERÇEKTEN DURUN ARTIK..
Kod bilmeden bir bilgi bilmeden satış yapıyorlar bir arkadaşım var program yazılımcı yüksek lisans okuyor ama internetten iş yapamıyor neden mi ??? düşük fiyata satıpda dandik dunduk yapıp veriyorlar sonra alıcı mağdur olup yapmaktan vazgeçiyor harbi diyorum artık dur demek lazım bunlara
Kendi projeni yapıyorsun güzelce sonra satışa çıkartıyorsun biri geliyor senin altında düşük fiyata koyuyor aynı projeye ona deliriyorumm gerçekten kıskançlık mı???! aç gözlükmüdür nedir bu bilmiyorum ki
GERÇEKTEN DURUN ARTIK..
Bu sadece wm piyasasında olan bir şey değil. Benim eğitimime 2005-2010 arası harcadığım para 100bintl yi geçmiştir. Alanımda her şeyi fazlasıyla biliyorum. Bilmek de yetmez, okumadığım zaman da yapıyordum. Düşününki son aldığım eğitimden bu yana bile 5 yıl geçmiş. Ama piyasada ben her şeyi yaparım, parası önemli değil, cep harclıgım cıksın diyenler yüzünden artık iş yapmıyorum. Yani sorun her sektörde böyle. Ben görüntü yönetmeniyim diyorum. En basit tanımıyla kameraman. Adam diyor ki ben de öyleyim. İyi diyorum, yaptığın işleri göster. Yok ki diyor. E kardeş sen pilot olmuşsun sertifikan var ama uçağa hiç binmemişsin. Bütün gün internetten simulatör oynamışsın. Maalesef bu her yerde böyle. Ben ne yapıyorum biliyor musunuz? gerçek insanlara ulaşmaya çalışıyorum. bunun en iyi yolu da hedeflediğim kitleye gidip bi çayını içmek, meramımı anlatmak. sonra yaptıracakları varsa yaptırıyorlar, yoksa zaten müşteride sıkıntı var demektir.