-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de denedim. 2 dakika içerisinde 97 kişi geldi. Öyle kaldı. Bakalım nasıl devam edecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@sovetski PopAds reklamları görünmüyor bir türlü. yardımcı olabilecek birileri var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Varsın konuda benimde bir yorumum bulunsun. Gelen yorumlara şöyle bir bakıyorum bazıları adsense banlanır diyor, bazıları siz google'ı kerizmi sanıyorsunuz diyor.Öncelikle şunu belirteyim konu ilk olarak ytpara ve ***da açıldı.Ytpara yani başkasının youtube videolarından milyarlar kazanan kişilerin toplandığı bir forum.Sonrada youtube'un google'a ait olduğunu hatırlatayım.Ek olarak spam videolardan gelen kazancı çok büyük bölüm yine Adsense'den sağlıyor, adsense'ninde google'a ait olduğunu biliyorsunuz.Ayrıca bu adamın verdiği db'leri birsürü kişi ekledi nasıl kazanacaksınızı diyen arkadaşlarda olmuş yine.Hepsine topluca bir cevap vereyim adam orda onu anlattı diye yazdıklakrını klonlayarak uygulayacak değilsiniz.Farkettiyseniz orda bir fikiri size üşenmeden anlatmış arkadaş.Ama buna rağmen hem facebook gruplarında hem başka forumlarda taşa tutuldu.Adam orda db verdi diye sizde db ile açacak değilsiniz bu iş için yapılmış botlar var onları bulup kullanın kendiniz ekleyin.Bir adım daha ötesine geçin işleyişdeki fikri kapın kendi çapınızda yabancı kelimelerle başlıklara küçük küçük yazılar bulup googledan birer ikişer resim atın konuyla alakalı. İllaki full resim basmanıza gerek yok. 2 başlık 4 resim 2 paragraf halinde küçük yazılar ile alın size yarı özgün içerikli yabancı hitli site.
Peki avantajınız ne ?
1- Kazanç türkçe içeriklere göre daha yüksek.Özellikle bazı dillerde (Almanca gibi).
2- Aranma hacmi genel olarak daha yüksek (Özellikle ingilizce içeriklerde)
3- Yeni bir konu aramak için fazla uğraşmazsınız.Girin google görsellere herhangi bir kelimede arama yapın ilginizi çeken bir resimi başlığında fazla oynama yapmadan yanında 2 tane daha ilgili resimle birlikte ekleyip altına birazcıkda yazı yazın tamamdır.
4- Sitenizin içinde normal bir web sitesinden daha fazla resim olacağından google aranmanın yanında google görseller'dende hit gelir.
5- Ziyaretcilerinizi memnun etmek zorunda değilsiniz bu yüzden en iyi reklam tipi pop-up dur.
6- Dolayısıyla reklamlara tıklanma beklemek yerine hitinize göre para alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende deniyorum beyler açtım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
açık ara bu forumda beni bilgilendiren en anlamlı yazı,yazan arkadaşın kalemine sağlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu sistemle ben hala para kazanıyorum diyen var mı merak ediyorum. Çünkü ben botla açtığım sitelerde hemen spam yiyorum artık. Kırmızı Kart mı yedik Google'dan:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
actionscript ytparadan banlandı. Sebebi de "açıklayacağım" söylemlerinde bulunup hiçbir şey açıklamaması, eksik ya da yanlış bilgi vermek ve birçok kişiyi bu işlere sokup ücretli desteğe ittirmek. Kazançları olanlar oldu. Ben de üç beş kazandım ama göründüğü kadar kolay değildi. Google gibi getir scriptleri satanlar mı dersiniz, db satanlar mı dersiniz bi sürü ticaretçi türedi. Sonrasında google de önlem aldı. Şu an gelinen noktada bu.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Forumun en saçma konu hort'u. Yemin ediyorum tüm mesajları okudum. Başlık sadece dikkat ediyor umut vadediyor. Ama o kadar yorumdan çıkardığım sonuç; google'ı soyamazsınız.