Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Forumda gerek bilgi alışverişi gerekse ticaret için vakit geçirmekteyim. Hali hazırda gerek burası gerekse başka bir wm sitesi üzerinde devam eden ticaret işlerim var ama ne zaman bir ticaret konusuna girsem, iş veren işi güzelce anlatmış ve yapabilecek olan arkadaşlardan fiyat ve süre beklerken bazı arkadaşlar ( Herkes için demiyorum ama bir çoğu için geçerli ) hala "PM ALAYIM", "ÖM ALAYIM", "DETAYLARI ALAYIM" gibi hiç alakasız yorumlar yapmış
Önce bir ne olduğunu anlayınız. Yani konuyu ya okumuyorlar ya da ciddi davranmıyorlar. Nasıl ki gündelik hayatta bir iş görüşmesine gidildiğinde iş veren size işi aktarır siz sonunda yapıp yapamayacağınızı ve istediğiniz fiyatı belirtirseniz BENCE bu işte aynısı. İşveren arkadaş konuyu açmış, isteklerini güzelce sıralamış ama hala PM ALAYIM diyenler var. Yok yani daha neyin pm'sini alacaksınız ki ?
Ve Ayrıca,
Yine bazı ticaret konularında bu sefer iş veren konu hakkında bilgi vermemiş iken yani yapılacak işin ne olduğu tam net belli değil iken kalkıp bütçe soranlar oluyor. Ne yapacağınızı bilmeden bütçe sormak nedir ? Ya da bir iş yapacaksınız bunun teklifini siz iletirsiniz bütçe sormaya gerek yok diye düşünüyorum.
Sürç-ü lisan eylediysem affola. Sizin de konu hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Her hangi bir hata var ise kusuruma bakılmasın.