lostyazilim
tr.link

Kesin Kazançlı,Garantili Blogger ve Website Yöntemi--İADE GARANTİLİ--

44 Mesajlar 8.059 Okunma
lstbozum
tr.link

BerkGun BerkGun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Herkese merhaba. Öncelikle yorum yapmadan önce konuyu iyice okumanızı istiyorum, eksik yazdığım veya sizlere yeterli gelmeyen şeyler varsa bana bildirin ki konuyu daha çok detaylandırıp tüm sorulara bu yazımla cevap verebilmiş olayım.

Konuya hızlıca girmek istiyorum. Yapılacak işlemler için adsense hesabına ihtiyaç yoktur, fakat adsense gelirleri alternatiflerine göre daha yüksek olduğu için ben adsense kullanıyorum ve herhangi bir zarar vermiyor adsense'e. Bundan sonra verilecek olan yöntemin sıralamasını adım adım açıklayacağım.

1)Varsa mevcut adsense üzerinden siteye reklam koyulacak, yoksa yeni adsense alınacak veya kullanmakta olduğunuz alternatif reklam şirketinin reklamları üzerinden ilerleyeceğiz. (Site onaylanmadı, reklamlar görünmüyor vs tarzında probleminiz varsa tarafımca halledilecek)

2)Websiteniz yoksa eğer blogger üzerinden ilerleyebiliriz ki benim tavsiyem de bloggerdır.

3)Yapılacak olan işlemlerle ilgili bilgisayarıza programlar kurulacak ve bu işlemler yine benim tarafımca adım adım yapılacaktır. Bilgisayarına program kurdurmayacak kişilerin bu yöntem için benimle irtibata geçmemelerini önemle rica ederim.(Kurulacak olan programlar lisanslı ve legal programlardır herhangi bir şekilde bilgisayarınıza veya dosyalarınıza zarar verecek yazılımlar değildir)

4)Eğer blogger kurulacak ise satışını yaptığım ve ücreti 50 TL olan hit programımı hediye edeceğim ve hit akışını sağlayacağımız için site çabuk indexlenip üst sıralara çıkmaya başlayacaktır ve yapılacak olan işlemler burdan itibaren başlanıp kazanç getirecektir.

5)Günlük ortalama 1-2 saat gibi bir çalışma süresi belirledim bunu arttırıp azaltmak size bağlı sadece şunu söyleyebilirim; ne kadar ekmek o kadar köfte ;)

6)En geç ikinci günden kazanmaya başlayacaksınız ve bu kazanç günlük ortalama 1 saatlik çalışma ile 14-15 TL gibi rakamlar getirecektir. Bunun garantisini aşağıya koyacağım adsense fotoğrafında göstereceğim.

http://prntscr.com/b9lvcg

http://prntscr.com/b9lvp1

http://prntscr.com/b9lvte

http://prntscr.com/bharv9

http://prntscr.com/bhat8g

Yapılacak işlemler 6 adım gibi görünse de ortalama 2-3 saatlik bir kurulum gerektirecektir, tabi her şey sıfırdan yapılacaksa. Sizler yazmadan ben söyleyeyim ADSENSE HESABINIZA HERHANGİ BİR ZARARI YOKTUR!!

Hit programımızdan bahsetmek istiyorum; siteye kelime bazlı organik hit çektiği için illegal bir durumu yoktur. Sitenize giren kullanıcılar kelime üzerinden geldiği için siteniz o kelimenin bulunduğu sıralamada yükselecektir. Günlük 15k'ya kadar tekil hit(yani 15.000 farklı ip üzerinden) çekebilmektedir. Hitin geldiği 5 kıta ve 91 ülke bulunmaktadır, bu ülkeler arasında da Türkiye de yer almaktadır.

Satış Fiyatı:200 TL

NOT: Konuya biraz açıklık getirmek istiyorum. Yapılacak olan işlem sitenizdeki reklamlara tıklamaktır. Her tıklama farklı ip üzerinden ve sizin tarafınızdan yapılacaktır. Burda anlatacağım şey ''modem açıp kapatın'' değildir. Kendinizi her defasında farklı kullanıcı olarak göstermektir. Satışını yaptığım şey adsense değildir bunu belirterek yazıma devam ediyorum, hiç bir şekilde adsense hesabınız banlanmayacaktır bunun garantisini veriyorum çünkü kendi kullandığım ve kendi geliştirdiğim bir sistemdir. Hiç kimseden öğrenmedim kendim deneye deneye öğrendim ve fikir bana aittir. Yapılan denemelerde adsense kaybı olmadığı gibi geçersiz tıklama sebebi ile hesaptan para silinmesi gibi bir durum olmamıştır. Aynı zamanda ay sonu yapılan adsense kesintisinden normal kesintiler(yüzde 5 ile 10 arası) dışında ekstra bir kesinti olmamıştır. Yani tamamem güvenilirdir. Adsense hesabımı riske atmak istemiyorum derseniz sizin adınıza temiz ip ile sizin kişisel bilgilerinizi ve hesap onaylaması için vereceğiniz telefon numarasını kullanıp yeni bir adsense alabilirim. İşin haramlık helallik boyutunu düşünen kişilere de şu açıklamayı yapmak isterim. Bu işlemleri yaparken bir emek ve zaman harcama vardır. Yapılan işlem sitenize gelen kullanıcının, adsense reklamınızı görüp reklam olduğunu bildiği için tıklamaması sonucunda o kişinin adına o reklama sizin tıklamanızdır. Yani ihtiyaç duyduğumuz ekmeği parayla almak gibi, buğdayı tarlada yetiştiren siz değilsiniz, un haline getiren siz değilsiniz, o undan ekmeği yapan siz değilsiniz, ekmeği fırına veren siz değilsiniz ama alan sizsiniz. İşin haram-helal boyutunu kendi içinizde tartıp benimle öyle iletişime geçin lütfen.

MuratCaglayan adlı üyeden alıntı

Sistem satın alındı. Bir kaç hafta sonra detayları tekrar konu üzerinden belirteceğim.

colaka adlı üyeden alıntı

Sistemi bende aldim. Burda olumsuz yazan arkadaslarin aksine cok kibar bir arkadasla konustum ben telefonla. Gerci insanimiz dolandiricilardan illallah etmis normal karsiliyorum bir sistemle ortaya cikilinca sorgulanmasini. Onemli olan kalp kirmamaktir

emreaydinlik adlı üyeden alıntı

İş alınmıştır BerkGün Arkadaşıma teşekkürler.Ek olarak işe başlandığı gün güncellerim.
batii emreaydinlik colaka

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

canguldur canguldur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Özel Bir Şirkette İş Geliştirm
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 105 / 34
  • Ticaret 45, (%93)
REF Olabilirim. Sistem kazandırırsa ücreti hesabına geçerim.
Kotil Dorebar hsynnr

kişi bu mesajı beğendi.

private111 private111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 43 / 23
  • Ticaret 6, (%100)
Aynen bende referans olabilrim

emreaydinlik emreaydinlik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Geliştiricisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 13 / 57
  • Ticaret 2, (%100)
Skype ekledim detaylı konuşmak isterim. Ve ayrıca madem böyle bir sistem kullanıyorsun neden satmakla uğraşıyorsun :)
mklgirisim

kişi bu mesajı beğendi.

Loop Loop Loop . . .
wmaraci
wmaraci

ReLaX2 ReLaX2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek memur
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 34 / 50
  • Ticaret 11, (%100)
Hit programının ismi nedir, ekran görüntüsünü atarmısınız. Bildiğimiz bi program mı yoksa sizdeki farkı bişeymi?

• Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

ReLaX2 adlı üyeden alıntı

Hit programının ismi nedir, ekran görüntüsünü atarmısınız. Bildiğimiz bi program mı yoksa sizdeki farkı bişeymi?

ipts alt yapısı kullanılarak yapılmıştır fakat çoğul hit değil tekil hit bazlı yapıldı program. Spam yapmıyor ve zarar vermiyor. Sonrasında hit kaybı olmuyor yani

emreaydinlik adlı üyeden alıntı

Skype ekledim detaylı konuşmak isterim. Ve ayrıca madem böyle bir sistem kullanıyorsun neden satmakla uğraşıyorsun :)

kazanabileceğim tutar az çok belli günlük 150TL üzerine çıkmak zaman alabiliyor. Alacak kişilerle farklı kategori deneyebileceğim, hem ben kazanacağım hem de alan kişiler kazanacak. Kategoriyi ve reklamları yakalayabilirsek kârımız artacağı için ücretli satmaya karar verdim. Burası Türkiye, bir bilgi paylaştığınızda çöp olabiliyor ne yazık ki.. Skype'dan yazdım bu arada size

private111 adlı üyeden alıntı

Aynen bende referans olabilrim

Yukarıdaki yazımda trade puanı yüksek 3 kişiye referans olarak 100 TL'ye satacağımı yazmıştım hocam. Bugün içinde sonuncu kişi çıkmazsa görüşelim, ama önceliğim trade puanı yüksek kullanıcılar :)

fersev fersev Keyfekeder Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 92 / 62
  • Ticaret 23, (%100)
bende ref olmak isterim

site alımı yapılır.

HardMan HardMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 17 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam merhaba günde ortalama 1 saat çalışıp 14-15 tl kazanıyorsanız günde 10 saat çalışın 140-150 lira para kazanın diğer insanlarla hiç uğraşmayın.
mklgirisim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

HardMan adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba günde ortalama 1 saat çalışıp 14-15 tl kazanıyorsanız günde 10 saat çalışın 140-150 lira para kazanın diğer insanlarla hiç uğraşmayın.

Birincisi çok büyük paralar peşinde değilim ki zaten öyle bişey mümkün değil yenilikleri de takip etmem gerekiyor, ikincisi satmamın sebebi farklı kategorileri daha fazla kişiyle takip edip yüksek tbm oranı yakalayıp aynı performansla daha çok kazanç elde etmek. Fırıncıya gidip ekmek satacağına hepsi ye diyen birisi değilseniz dediklerimi anladığınızı düşünüyorum.
HardMan

kişi bu mesajı beğendi.

fersev fersev Keyfekeder Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 92 / 62
  • Ticaret 23, (%100)
Ben vazgeçtim daha skypeden bile cevap vermiyorsun. Sonra araki bulasın.

site alımı yapılır.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al