lostyazilim

Google Herşeyi İndexlemesi

9 Mesajlar 1.298 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KeyfiPaylasim KeyfiPaylasim 53 Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 12 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Yakın zamanda web sitemde bir ağırlık söz konusuydu. Bu konuyu sunucu değişikliği ile hallettik. Fakat taşıma sonrasında seo ayarlarım ve bazı konfigürasyonlarımın sıfırlandığını farkettim. Tekrar ayarlayana kadar bir baktım ki google bütün sayfaları dizine eklemiş.

İçeriklerin içindeki görselleri eklemiş en nefret ettiğim şey. Siteye iyi kötü ziyaretçi getirir ama ben öyle hit için gelen ziyaretçi istemiyorum. Gelecek adam amacına uygun gelsin. İşine yarayacak bişey varsa gelsin.Neyse konuya dönecek olursak görselde de görmüş olduğunuz gibi solucan, tükenmez kalem v.s 800 küsür eklenme olmuş.

Sitemde 81 adet makale var zaten. Seo eklentimden eklentileri site haritasından çıkardım ama iş işten geçtikten sonra tabi.

Dizin düzeninin eski haline çevirmenin bir yolu var mıdır ?

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Nofollow ve noindex meta tagleri dogru yerleştirdiyseniz zamanla düzelecektir, ekstra bir harekete ihtiyacınız yok; ancak google gibi getir yardimiyla sureci hizlandirabilirsiniz.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 19.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 12 / 46
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Nofollow ve noindex meta tagleri dogru yerleştirdiyseniz zamanla düzelecektir, ekstra bir harekete ihtiyacınız yok; ancak google gibi getir yardimiyla sureci hizlandirabilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim hocam. Bu gereksiz indexlemeler alexa sıralamamı etkiler mi ? 2 gündür paso yükseliyorum 350k idi 385 oldu

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Kullandığınız sitemap eklentisini öğrenebilir miyim?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 12 / 46
  • Ticaret 0, (%0)

Ucantereyagi adlı üyeden alıntı

Kullandığınız sitemap eklentisini öğrenebilir miyim?

All in One SEO eklentisi aracılığı ile sitemap oluşturuyorum.
Ucantereyagi

kişi bu mesajı beğendi.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Alexaya takılmayın, ilk zamanlar cok hizli siralamada ilerlersiniz, muhtesem rakamlara ulasirsiniz, sonra yavasca siralamanız düşer ve olmasi gereken rakama ulaşır; 2-3 ay zaman geçtikten sonra alexa sabitlenmeye ve gercek degerleri ifade etmeye baslar, o yuzden yeni projelerde alexa saglijli sonuc vermez.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 19.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 12 / 46
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Alexaya takılmayın, ilk zamanlar cok hizli siralamada ilerlersiniz, muhtesem rakamlara ulasirsiniz, sonra yavasca siralamanız düşer ve olmasi gereken rakama ulaşır; 2-3 ay zaman geçtikten sonra alexa sabitlenmeye ve gercek degerleri ifade etmeye baslar, o yuzden yeni projelerde alexa saglijli sonuc vermez.

1 sene oldu ama bekleyelim bakalım. Zaten alexanın etkisi kalmamış diyorlar eskisi kadar.

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
Yeni wp site kurar iken,
Yeni bir tema dener iken,

Aklınızda olsun.

https://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-kurulum-sonrasi-ayarlari-resimli-anlatim-ilk-kurulum-328393.html

2. resim

WordPress Okuma Ayarları

İlk kurulan wordpres sitelerde yapılan en büyük hatalarının farkında değiller. Bir çok kişi, ilk acemiliklerinde deneme yanılma yaptıkları sayfaları ve yeni temaya geçtikleri zaman kurdukları temanın demo sayfalarının index almaları engellemeye yönelik bu işlemi yapmalıdır.

• Üyelik 19.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 12 / 46
  • Ticaret 0, (%0)

BiELOF adlı üyeden alıntı

Yeni wp site kurar iken,
Yeni bir tema dener iken,

Aklınızda olsun.

https://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-kurulum-sonrasi-ayarlari-resimli-anlatim-ilk-kurulum-328393.html

2. resim

WordPress Okuma Ayarları

İlk kurulan wordpres sitelerde yapılan en büyük hatalarının farkında değiller. Bir çok kişi, ilk acemiliklerinde deneme yanılma yaptıkları sayfaları ve yeni temaya geçtikleri zaman kurdukları temanın demo sayfalarının index almaları engellemeye yönelik bu işlemi yapmalıdır.

Teşekkürler, daha öncede sunucu değişimi yapmıştım ayarlarımda bir problem oluşmamıştı o sebepten boşluğuma geldi kontrol etmedim. Yakın zamanda tekrar bi taşıma işlemi oldu google daki index sayısını gördüğüm de farkettim ayarlarımın gittiğini.

Tema denemesi vs. yaparken bakım moduna alıyorum, yine de öneriniz için teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al