Dün bizler için deprem etkisi yaratan Paypal'ın Türkiye Piyasasındaki durumundan haberdar olduk. Üzüldük, şaşırdık hatta içten içe sövdük gitti. Çoğumuz reklam şirketleri ile çalışmakta. Geneli Paypal'la ödeme yapıyordu ve rahattık. Paypal ile Enpara uyumuda olunca durum süperdi. Çalıştığım Link kısaltma servisleri, Popup reklam şirketlerine bir gözgezdirdim. Bazılarında farklı ödeme seçenekleride mevcut. Aranızda bu sistemleri kullanıp parayı Türkiye'deki hesabınıza çekenleriniz vardır. Onlar bizlere yol gösterirlerse o yöntemle çalışmaya devam edelim. Şu oluşan depremden ne kadar az zararla kurtulursak iyidir.
Payoneer, Payza, Webmoney ile çalışan arkadaşlarımız hesaplarındaki paraları nasıl çekiyorlar, çekimlerde zarar ediyorlar mı ?
Enpara'yı çoğumuz kullanıyordur. Enparada USD hesabı açmamızda mümkün. Bu sistemlerden parayı USD hesabımıza mı çekmeliyiz, yoksa normal hesaba çektiğimizde otomatik Kur ile TL'ye dönüyor mu ?
Bu sitelerden para talep ettiğimizde kesintiler nasıl ? Enpara swifte 18 TL alıyor. Bana yollayan banka, kesinti hesap yapar yapmaz beni ilgilendirmez diyor.
Bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekürler Arkadaşlar...