Inal aynen üstad bu bilgi nereden geliyor belli değil Allaha şükür ne çok param ne hiç yok toplasam 300 tl borcum var ki onu da zaten kapatabiliyorum :) Para mevzu değil bulunur ama içimden gelmesi daha çok önemli tam 12 den yakalamışsın :)
hsynnr inançlı bir kardeşimsin derdi veren Allah'tan devayı iste sıkıntıyı veren Allah'tan huzuru iste hayırda şerde sadece ondan gelir çözümü de sadece ondadır bazı çok bilmişler Allah merhametli ise neden huzursuz ediyor vs diyecektir hadi git de öğretim görevline ben senin öğrencinim merhametli birisin beni sınavsız mezun et de nasıl dayak yeniyormuş öğren
ŞafakÇALIŞKAN çok teşekkür ederim herkes bir birinin görüşüne saygı duyarsa olur bu muhabbeti uzatmaya gerek yoksa uzar gider elbet bu durumdan çıkkarım sağol :
Muhammed "Çılgın bir erkek arkadaş bul " çılgınlar gibi gezip dolaşıp töbe töbe :D üstat beni güldürüp neşemi getirdin Allah seni de güldürsün :D farklı bir anlamda demedin ama laf acayip yerlere çekilebiliyor çok sağol :) :D
Muhammed "Çılgın bir erkek arkadaş bul " çılgınlar gibi gezip dolaşıp töbe töbe :D üstat beni güldürüp neşemi getirdin Allah seni de güldürsün :D farklı bir anlamda demedin ama laf acayip yerlere çekilebiliyor çok sağol :) :D
Hüseyin, tek başıma hiç bir sey yapmak istemiyorum demişsin. Tek başına olduğunu kim söylüyor? Olum 7/24 Burdayım biliyorsun, ara abi konuşalım. Konuşurken iş yapmak bana da sana da yarıyor.
Dermanın bende gel iki geyik döndürelim istek gelir. Inal 'ın dediği gibi namaz da önemlidir tabii ki. ŞafakÇALIŞKAN Düşünceniz doğru olabilir ama, yanlış ifade etmişsiniz. Yani kendimden örnek veriyorum param olmaz mesela isteksizlik olabilir. Ama '' paran yok kardeş din iman çözmez bu işi '' demişsiniz burası işte hatalı. Onun yerine '' Paran yok kardeşim ondandır.'' deseydin sonuna kadar katılırdım.