amatoryus adlı üyeden alıntı

hocam youtobe hesabınız onaylıymış web sitenizi eklemek istemişsiniz birinci onay gelmiş '' önemli olan ikinci onay '' ikinci onayınız da red almış olay bu

Olay bu ! değil hocam. Dediğim gibi youtube adsense hesabım aylar öncesinden aktif oldu zaten. Web sitem için adsense'e aynı hesaptan defalarca başvurdum reddedildim 1 haziran itibari ile de en son başvurum kabul edildi. Youtube için kabul edilen adsense hesabında adsense kodu oluşturduğunuzda ve o kodu sitenize yerleştirdiğinizde hiç bir şekilde reklam gösterimi olmaz. Gri boş reklam alanı görüntülenir. Hesabım onaylandığında 2 saat içerisinde reklamların görüntüleneceği yazıyordu ve söylendiği gibi reklamlar görüntülenmeye başladı. Ve hala görüntülendiği gibi kazançlarımda artmaya devam ediyor. Tuhaf olan da bu red edildi diyor ama gösterim elde edip kazançlarımın artması devam ediyor.


belorin adlı üyeden alıntı

Artık kaç hesap onaylattığımı bilmiyorum birden fazla hesabım(hesaplarım) var.
Şöyle belirteyim;

Sorun sitenizi onayladıktan sonra google bot yeni eklenen siteleri tekrar tekrar kontrol ediyor.
Adsense durumunda bir yamuk olursa (çakallık yapanları engelleme amaçlı) hesabı anında de aktive ediyor.

Bununla beraber Youtube hesabınız varsa sitenizde kullanamazsınız ayrı adsense başvurusu açmanız gerekmekte.

Yani aylardır adsense hesabı için uğraşıyorum. Hazır kabul edilmişken nasıl bir çakallık yapabilirim ki ? Tıklamaya teşvik veya reklamlara zorla kimseyi tıklatmadım olduğu gibi ekledim ve duruyor. Onaylandığını görünce de tema arayışına girdim düzgün bir tema bulup özgün makaleye boğacaktım sitemi. Sadece bunun arayışındaydım.

flatcast adlı üyeden alıntı

Reklamlariniz sitede gorunuyor hesabiniz aktif bazen adsensenin panelinde hatalar oluyor panel hatasindan dolayi oluyor. Adsense istegini tekrar gonderin yada adsenseye sorun hakkinda bildiri gonderin.


Tekrar gönderdim kayboldu zaten hocam. Umarım sıkıntı çıkmaz mutlu mesut devam ederim :D