cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam daha bilgili arkadaşlar vardır fakat şu an bana olsa ne yapardım diye : Batum'dan dönemsel ev kiralardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Gürcistan bu konularda biraz daha kolay olur diye düşünüyordum ama uzak diye çekinceliydim, dediğin gibi yolculuk işini uçak + otobüs şeklinde halledersek dert kalmıyor
Akdeniz ile konuşayım bu meseleyi, kaç zamandır aklımda ama bir türlü fırsat olmadı
Hatta bu konuya çözüm getirecek bir organizasyon oluşturursan muazzam olur. Hizmetin ilk talibi benim :)
PayPal US hesabı konusunda diretmem tek bildiğim banka hesabına benzer uygulama olan Payoneer'in ABD banka hesabı hizmetiydi. Ama Payoneer'i PayPal'a banka hesabı olarak tanımlayamıyormuşuz. Genellikle USD üzerinden işlem yapacağım için ABD hesabı avantajlı da olabilir dedim ama orada işler sıkı.
PayPal'dan kayıtlı olduğun ülkenin banka hesabına para çekimi yapabilirsin sanıyorum, Türkiye'deki gibi. Bugünki yazışmamızdan çıkardığım soruların hepsini PayPal ticarideki arkadaşa soracağım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Gürcistan üzerinden banka hesabı açıp Türkiye'de kullanmayı bende düşündüm ama sürekli aklıma takılan IP olayı oldu. Türkiye'den giriş yapıldığını anlayan paypal hesaba hemen sınırlandırma getirecek, kimlik ve adres bilgisi isteyecek buna nasıl çözüm bulabiliriz?
Doruk hocam bu konu hakkında net bilgiye sahip olduğunuzda benide bilgilendirirseniz sevinirim.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Benim düşündüklerimi yazmışsınız ekleyeceğim bir şey yok inşallah sonuç alabiliriz.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.