lostyazilim

Flash oyun sitesi oyun barındırma

8 Mesajlar 792 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
İyi günler 20 günlük flash oyun sitem var. Her şey düzgün script ücretli ve düzenli oyun paylaşılıyor. Bu kadar kısa sürede 110 tekile ulaştık günlük , oyuncuları oyunlara yorum yapmaya başladı.

Benim sorum bu oyunları ne şekilde depolasam en sağlamı ve en doğrusu olur. Yani oyuna zarar gelmecek ve bana en kolay yol nedir ?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

-
wmaraci
reklam

WebMakale WebMakale Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 115 / 169
  • Ticaret 48, (%100)
Hocam benimde oyun sitem var. Şu ana kadar 82 oyun ekledim. Resimleri sunucuya çekiyorum ama oyunları çekmiyorum. Genelde büyük oyun sitelerinden alıyorum. Pek ingilizcem olmamasına rağmen yavaş yavaş yabancı oyun sitelerinden de almaya çalışıyorum.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu

• Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam bende 660 oyun oldu kendim özgün olarak ekledim. Logo yaptırdım :) yani anlıyacağınız elimden gelen her şeyi yapıyorum 6 ay sonra seo çalışması yaptırıp googleye başvurcam. Planlarım var ama aklıma tek takılan soru şu = oyunları evet başka yerden alıyoruz ki onlarda başya yerden alıyor oyunlar ücretsiz yayınlanıyor zaten aldığımız siteye bir şey olursa ne olur diye düşünüyorum :) Yani her şeyi sağlam yapmam için son aşama bu kaldı

-

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 115 / 169
  • Ticaret 48, (%100)
furkan2499 hocam endişelenmeniz normal ama kanaatimce büyük sitelerden alınca bir şey olmaz. Zamanla kendi sunucunuza çekersiniz.
Ek olarak : Hocam 20 günde 660 oyunu nasıl eklediniz. Hiç mi uyumadınız.:) Hep bilgisayar başındayım ama en fazla 5-6 oyun ekliyorum. :)
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

furkan2499 adlı üyeden alıntı

Hocam bende 660 oyun oldu kendim özgün olarak ekledim. Logo yaptırdım :) yani anlıyacağınız elimden gelen her şeyi yapıyorum 6 ay sonra seo çalışması yaptırıp googleye başvurcam. Planlarım var ama aklıma tek takılan soru şu = oyunları evet başka yerden alıyoruz ki onlarda başya yerden alıyor oyunlar ücretsiz yayınlanıyor zaten aldığımız siteye bir şey olursa ne olur diye düşünüyorum :) Yani her şeyi sağlam yapmam için son aşama bu kaldı

Oyun sayfalarına "sorun bildir" gibi bir buton ekleyip, herhangi bir oyunda sorun olması durumunda ziyaretçilerin bunu size bildirmesini sağlayabilir, ona göre de oyunun kaynağını güncelleyebilirsiniz bence.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

Muca Muca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 31 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
9 günde 37 adet oyun ekledim, oda botla yani içeriği komple ben yazıyorum aynı şekilde etiketleride, sadece oyunları herkesin yaptığı gibi linkle yani .swf ekliyorum. Yani bilmiyorum ama nasıl öyle bir ziyaretçi yakaladınız KISKANDIM..........
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

www.oyunlarim.ist
www.yan.ist
www.zamanarasi.blogspot.com
www.nobetcieczaneler.ist

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 115 / 169
  • Ticaret 48, (%100)
Muca hocam 660 oyun eklemiş. İçinde 3 sağlam oyunda ilk sayfada olsa rahat alır o hiti. Benim site 16 günlük. Tema aldım temayı yapan adam kalıcı bağlantıları değiştirdi bütün linklerim silindi denilebilir. Yeni yeni tekrar oturmaya başladı. Oyun açıklamaları 75 kelime üzerinde olsun. Bir de biraz hit alan oyunları bilirseniz kısa zamanda güzel hitler alırsınız.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)

burakisci adlı üyeden alıntı

Oyun sayfalarına "sorun bildir" gibi bir buton ekleyip, herhangi bir oyunda sorun olması durumunda ziyaretçilerin bunu size bildirmesini sağlayabilir, ona göre de oyunun kaynağını güncelleyebilirsiniz bence.

Hocam tüm sistem mevcut sorun bildir, iletişim, oyun beğenme ve puan verme, renkli yorum sistemi

Ek Olarak:

salaranprensi adlı üyeden alıntı

Muca hocam 660 oyun eklemiş. İçinde 3 sağlam oyunda ilk sayfada olsa rahat alır o hiti. Benim site 16 günlük. Tema aldım temayı yapan adam kalıcı bağlantıları değiştirdi bütün linklerim silindi denilebilir. Yeni yeni tekrar oturmaya başladı. Oyun açıklamaları 75 kelime üzerinde olsun. Bir de biraz hit alan oyunları bilirseniz kısa zamanda güzel hitler alırsınız.

İlk 300 oyun tüm kategorilerin en çok oynanan oyunları. Yani en çok oynanan oyunları bir ne vi sitemde var. Geri kalan tüm oyunlar 2016'nın en güncel oyunlar. En az 300 kelime ile gönderildi hepsi özgün bir şekilde yazıldı.

Ek Olarak:

Muca adlı üyeden alıntı

9 günde 37 adet oyun ekledim, oda botla yani içeriği komple ben yazıyorum aynı şekilde etiketleride, sadece oyunları herkesin yaptığı gibi linkle yani .swf ekliyorum. Yani bilmiyorum ama nasıl öyle bir ziyaretçi yakaladınız KISKANDIM..........

Hocam gerekli olan tüm aşamaları yaptım ve 110 tekilt git az bile. Ziyaretcilerimin %40 civarı yeniden dönüş yapmış iyi bir istatistik bu. Yani siteyi beğenmişer böyle devam ederse sürekli üzerine koyacak. Ayrıca günde 5 saatimi konu göndermek ile harcıyorum 110 hit emeğe karşın az bile 500 ü bekliyordum şahsen

Ek Olarak:

salaranprensi adlı üyeden alıntı

furkan2499 hocam endişelenmeniz normal ama kanaatimce büyük sitelerden alınca bir şey olmaz. Zamanla kendi sunucunuza çekersiniz.
Ek olarak : Hocam 20 günde 660 oyunu nasıl eklediniz. Hiç mi uyumadınız.:) Hep bilgisayar başındayım ama en fazla 5-6 oyun ekliyorum. :)

Gün içerisinde 30 oyun gönderiyorum. İlk olarak bugün çıkmış oyunları daha sonra yeni oyunları sırası ile göndermeye devam ediyorum. Böylece güncel oluyor ve sürekli site oyun ile dolmaya başlıyor. Günde 5 saat konu gönderiyorum ve bazı oyunların kodları sıkıntı çıkarıyor birde onlarla oğraşmak baya zaman alıyor. Bugün 11 adet gönderdim ve 19 adet göndermem lazım

-
wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al