Oyun sayfalarına "sorun bildir" gibi bir buton ekleyip, herhangi bir oyunda sorun olması durumunda ziyaretçilerin bunu size bildirmesini sağlayabilir, ona göre de oyunun kaynağını güncelleyebilirsiniz bence.
Hocam tüm sistem mevcut sorun bildir, iletişim, oyun beğenme ve puan verme, renkli yorum sistemi
Ek Olarak:
salaranprensi adlı üyeden alıntı
Muca hocam 660 oyun eklemiş. İçinde 3 sağlam oyunda ilk sayfada olsa rahat alır o hiti. Benim site 16 günlük. Tema aldım temayı yapan adam kalıcı bağlantıları değiştirdi bütün linklerim silindi denilebilir. Yeni yeni tekrar oturmaya başladı. Oyun açıklamaları 75 kelime üzerinde olsun. Bir de biraz hit alan oyunları bilirseniz kısa zamanda güzel hitler alırsınız.İlk 300 oyun tüm kategorilerin en çok oynanan oyunları. Yani en çok oynanan oyunları bir ne vi sitemde var. Geri kalan tüm oyunlar 2016'nın en güncel oyunlar. En az 300 kelime ile gönderildi hepsi özgün bir şekilde yazıldı.
Ek Olarak:
9 günde 37 adet oyun ekledim, oda botla yani içeriği komple ben yazıyorum aynı şekilde etiketleride, sadece oyunları herkesin yaptığı gibi linkle yani .swf ekliyorum. Yani bilmiyorum ama nasıl öyle bir ziyaretçi yakaladınız KISKANDIM..........
Hocam gerekli olan tüm aşamaları yaptım ve 110 tekilt git az bile. Ziyaretcilerimin %40 civarı yeniden dönüş yapmış iyi bir istatistik bu. Yani siteyi beğenmişer böyle devam ederse sürekli üzerine koyacak. Ayrıca günde 5 saatimi konu göndermek ile harcıyorum 110 hit emeğe karşın az bile 500 ü bekliyordum şahsen
Ek Olarak:
salaranprensi adlı üyeden alıntı
furkan2499 hocam endişelenmeniz normal ama kanaatimce büyük sitelerden alınca bir şey olmaz. Zamanla kendi sunucunuza çekersiniz.Ek olarak : Hocam 20 günde 660 oyunu nasıl eklediniz. Hiç mi uyumadınız.:) Hep bilgisayar başındayım ama en fazla 5-6 oyun ekliyorum. :)
Gün içerisinde 30 oyun gönderiyorum. İlk olarak bugün çıkmış oyunları daha sonra yeni oyunları sırası ile göndermeye devam ediyorum. Böylece güncel oluyor ve sürekli site oyun ile dolmaya başlıyor. Günde 5 saat konu gönderiyorum ve bazı oyunların kodları sıkıntı çıkarıyor birde onlarla oğraşmak baya zaman alıyor. Bugün 11 adet gönderdim ve 19 adet göndermem lazım