bilalguler5 adlı üyeden alıntı
Sizi takip edebilmek adına arkadaş olarak ekledim. Skyp kullanmıyorum. Ben İstanbulda yaşıyorum. Bizde bir arkadaşımla Kadınlar alanında bir siteyi işletiyoruz. Bizimde oldukça farklı bir tarzımız var buradan her şeyi yazamıyoruz. Böyle idealist insanlarla oturup konuşmak büyük zevk olurdu aslında.
Tamamdır Bilal abi. Bu gibi iş geliştirme konularında yaratıcı fikirlerime güveniyorum. İşin içinden çıkamadığınız ya da fikrimi almak istediğiniz bir konu olursa mesaj atman yeterli.
forces adlı üyeden alıntı
Ben zamanında bana sorulan tek bir şeyi soracağım "nasıl para kazanacaksınız "
zamanında detaylı iş planları yaptık . 50 sayfadan fazla ,giderler ,şu elaman bu eleman , elektrik faturaları ,vergiler ,grafikler fakat çalışmadı . umarım sizinki yolunda gider.
Aslında yapmak istediğiniz şeyi google ın şu an yaptığını gözden kaçırmayın ,binlerce içeriğe erişiminiz google ile var fakat bunları kendi bünyesinde tutmuyor. Başkaları sizin kendi pc nizde oluşturduğunuz klasörler gibi zaten web dizininde bir oluşum yapıyor ve bunu google kendi dizinine bağlıyor. o yüzden maliyetleri sizinde düşürebilmeniz için veri girişinde kullanıcının giriş yapabilmesine müsade edin ,onaylayan olun . bence
hayırlısı olsun
Güzel dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. İlk mesajımda belirttiğim projem ile alakalı olarak örnekleri veya türevleri olabilir fakat benim bu proje üzerinde bu denli duruyor olmam diğerlerinden çok çok farklı olacağım anlamını taşımaktadır. Önceki mesajlarda da belirttiğim gibi, kullanıcının içerik gireceği tarzda bir oluşum düşünmüyorum.
blueblood adlı üyeden alıntı
Dorebar
Projen güzel fakat bir görüşümü belirtmek isterim.
Şuan güzel bir sistem düşünüyorsun fakat burada konu açarak projeni herkese sunuyorsun.
Bazı insanlar projenden esinlenerek aynısını yapabilir ve hatta senden daha iyi bir iş çıkabilir.
Projen sende tutmaz ama başkalarında tutabilir.
Kazanç içinde bir işe girmek istiyorsun ama belkide kazanç getirmeyebilir.
Sayende başkaları kazanabilir.
Tavsiyem güzel fikirleri kendin yap otursun zamanla millet seni tanır görür ve derler bende böyle bişi yapacaktım tüh adamlar benden önce yapmış derler. Bu saatten sonra kendisi yapsa bile seni bildikleri için sen yine kazanmaya devam edersin. Ama projenin başında bilgi verirsen onlar seni geçebilir.
"En güzel icraat söylenen değil yapılandır." Kendi sözüm :)
Mesajına bütün keyfimle cevap vermek isterim. İlk mesajımda anlatmış olduğum proje detaylarının tamamı mı olduğunu düşünüyorsunuz? Emin olun ilk mesajım başta olmak üzere projemle ilgili bu konuda vermiş olduğum bütün cevaplar projemin detaylarının %2'si bile değil. Bu cevabın size yeterli olduğunu düşünüyorum. Kaç yıldır üzerinde durduğum ve lokal olarak çalışmaya halen devam ettiğim bir proje ve ben bu konuda sadece kullanıcılarla karşılıklı münazara yapabilmek için projemin sadece %1'lik bir oranından bahsettim.
SuperWeb adlı üyeden alıntı
Heyecan verici bir yazı olmuş.Ama gerçekleri de hesaba katmak gerekiyor.Bahsedilen proje tek kişi ile yapılabilcek bir iş değil.Maliyet olarak da oldukça yüksek rakamlar gerekecektir.Ayrıca tek olduğun zaman büyük heveslerle başladığın bir işten kısa süre sonra soğuyabilirsin.İstekli bir ekip,sağlam bütçe ve azimle yapılabileceğine inanıyorum.Başarılar.
Emin olun tek başıma ilerliyor olmaktan daha keyif alıyorum ve şu ana kadar hiç zorlanmadım. Belki şu an zorlanmıyor olmamın sebebi çevrim dışı çalışıyor olmaktır ve lokalden web alanına projemi aktarmaya başladığım zaman tek başıma olmanın zorluklarını elbette yaşayacağım. Evet bütçe konusunda sıkıntım olmayabilir fakat ekip, grup, oluşum vesaire hiç bir şey düşünmüyorum. İşin özü, tek başıma başaracağım.