gkhnkln adlı üyeden alıntı

Hep araştırırım bu konuyu heryerde de çıkar böyle bir tanesi vicdanmış emekmiş konuyu dağıtır gider kardeşim bi git işine herkesin vicdanı kendine Benim vicdanım nasıl diye mi sormuş adam? Bilen varsa hukiki boyutunu aşabileceğimiz bir yol yordam akıl versin lütfen.

Konuyu dağıtmamak için özellikle çabaladım ve kısa tuttum yazdıklarımı. "Forum" insanların fikirlerini ifade etmeleri için vardır. Ben istediğim konunun altına istediğim fikri yazmakta özgürüm tıpkı sizin şuan yazdığınız gibi. Ben de sizi anlamıyorum gerçekten "hepte çıkar vicdanmış emekmiş diyen birisi" derken sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu? Size ne? İnsanları doğru olduğunu inandığım etik kuralları konusunda özgür bir şekilde uyarabilirim. Kendisi dikkate alır ya da almaz. Hatta rahatsız olursa bu konuyu yazan kişinin rahatsız olması gereken bir durum. Sizin gibi böyle artistler yüzünden esas forumun cılkı çıkıyor. İnsanlara bir konuya yorum yapmak hakkını bile vermeyen sizin gibi tipler için zaten "emek hak hukuk" gibi kelimeler fazla. Ama birisi sizin ekmeğinizi çalsa dört dönersiniz. Daha fazla bir şey deme gereği duymuyorum. İyi geceler.