WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı

Konuyu dağıtmamak için özellikle çabaladım ve kısa tuttum yazdıklarımı. "Forum" insanların fikirlerini ifade etmeleri için vardır. Ben istediğim konunun altına istediğim fikri yazmakta özgürüm tıpkı sizin şuan yazdığınız gibi. Ben de sizi anlamıyorum gerçekten "hepte çıkar vicdanmış emekmiş diyen birisi" derken sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu? Size ne? İnsanları doğru olduğunu inandığım etik kuralları konusunda özgür bir şekilde uyarabilirim. Kendisi dikkate alır ya da almaz. Hatta rahatsız olursa bu konuyu yazan kişinin rahatsız olması gereken bir durum. Sizin gibi böyle artistler yüzünden esas forumun cılkı çıkıyor. İnsanlara bir konuya yorum yapmak hakkını bile vermeyen sizin gibi tipler için zaten "emek hak hukuk" gibi kelimeler fazla. Ama birisi sizin ekmeğinizi çalsa dört dönersiniz. Daha fazla bir şey deme gereği duymuyorum. İyi geceler.

Ömer bey daha fazla konunun cılkını çıkarmayın lütfen teşekkür ederim bu kadar değerli vicdan kokan fikirlerinizi paylaştığınız için Konunun çözümüne çok yararı oldu kapattım film sitemi. O yapımcılar bugün hangi atına binip hangi yatıyla denize açılacağını düşünürken vicdanları benim şuan olduğu kadar rahattır inşallah. İyi geceler