lostyazilim

Kimderdi.com ile Facebook Sayfası Olanlara Kazanç Sistemi

21 Mesajlar 4.294 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ShortTC ShortTC Short.TC Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek URL Kısaltma Servisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%0)

underworld adlı üyeden alıntı

Bot trafik değil videomani gibi sistemlerle çalısıyoruz zaten aylık hatrı sayılır ödemeler aldık sizin gibi amatör firmayla çalısmayız zaten. Sorgusuz suhalsiz ban atmıs. Aynı yöntemle kendi adsemseme çekiyorum orda bile 1kda sizden çok veriyor. Başarılar.

Herhangi bir şey söylemiyorum. Gönderdiğin trafiğin verilerini gönderdim zaten. Burada görenler bu çöp trafikle adsense'den ne kazandığını merak ediyordur. Videomani kimiş neymiş!

Tanımıyorum, bilmiyorum.

Ha eğer ki kazanç noktasında birbirimize hava atmaksa dert dilersen hiç o taraklara girme!

Adam gibi bir servis kurduk. Senin gibilerin gelip çöp etmesine izin vermeyiz!

Short.TC - Kazançlı URL Kısaltma Servisi - kısalt, paylaş ve kazan! - Türkiye Oranı: $1.50

wmaraci
reklam

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Sistemine bir şey dediğim yok son mesajımda bile başarılar deyip çektim gittim. Siz halen o taraklara girme! , Senin gibiler, kimiş neymiş! gibi cümlelerle kendini ifade ediyorsun zaten. Dahasını yazardımda edebim müsade etmez. 3 kuruşunuzla başarılar.

• Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%0)

Sistemine bir şey dediğim yok son mesajımda bile başarılar deyip çektim gittim. Siz halen o taraklara girme! , Senin gibiler, kimiş neymiş! gibi cümlelerle kendini ifade ediyorsun zaten. Dahasını yazardımda edebim müsade etmez. 3 kuruşunuzla başarılar.

Yerinde olsam sadece milleti dolandırmaya çalıştığm için utanır cevap bile yazamazdım, İyi günler!

Short.TC - Kazançlı URL Kısaltma Servisi - kısalt, paylaş ve kazan! - Türkiye Oranı: $1.50

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

LinkTL adlı üyeden alıntı

Herhangi bir şey söylemiyorum. Gönderdiğin trafiğin verilerini gönderdim zaten. Burada görenler bu çöp trafikle adsense'den ne kazandığını merak ediyordur. Videomani kimiş neymiş!

Tanımıyorum, bilmiyorum.

Ha eğer ki kazanç noktasında birbirimize hava atmaksa dert dilersen hiç o taraklara girme!

Adam gibi bir servis kurduk. Senin gibilerin gelip çöp etmesine izin vermeyiz!

LinkTL adlı üyeden alıntı

Yerinde olsam sadece milleti dolandırmaya çalıştığm için utanır cevap bile yazamazdım, İyi günler!

Dolandırmakmı sen nasıl konusuyorsun hemen banka hesabını ver orda kazandıgımın 2 katını yollayacagım. Eger bu iftaranı *** dada yazayımki herkez ne oldugunu görsün. Şimdi banka numaranı bekliyorum ne para canlısı insanmıssın sen ya.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%0)

Dolandırmakmı sen nasıl konusuyorsun hemen banka hesabını ver orda kazandıgımın 2 katını yollayacagım. Eger bu iftaranı *** dada yazayımki herkez ne oldugunu görsün. Şimdi banka numaranı bekliyorum ne para canlısı insanmıssın sen ya.

2 kat mı? 100 katını vereceğim de banka hesabımı paylaşayım burada! Nasıl olsa Adsense zenginiymişsin ya :)

Gönderirsin 1000 TL sana koymaz sanırım değil mi?

rocksijen rocksijen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
15 tl ödemeyi yaptıktan sonra ekşisözlük üzerinden çektiğim hitleri beğenmeyip benim hesabımı da banlamışlar. siteye çekilen hitleri beğenmeyip banlama huyunuz sürdükçe bu projede ilerleyemezsiniz malesef. zorla mı sitede şu kadar zaman geçireceksiniz diye tıklattırayım insanlara. 150 kelimelik habere bakıp çıkıyorlar işte, gayet normal değil mi bu?

instagramhzmt instagramhzmt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** I**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Kayıt olup, ilk içeriğimi oluşturdum. İzlenimlerimi burada paylaşmaya devam edicem. Ancak ilk gözüme çarpanları belirteyim hemen.

Girdiğimiz içeriklerin onay süreci sanırım oldukça zaman alıyor. Bunun hakkında sitede de bir kaç şey okudum. Diğeri ise, onaylanmayı bekleyen içeriğimi panelde ya da başka bir yerde bulamıyorum. İlla linkine gitmem gerekiyor. Bunlarla ilgili de bir düzeltme yapılabilirse sanırım gayet güzel olur.

17.06.20216 Saat: 15:40 An itibarı ile içeriğimi oluşturalı 23dk oldu. Onay Sürecinde!
17.06.20216 Saat: 16:05 An itibarı ile içeriğimi oluşturalı 48dk oldu. Onay Sürecinde!

• Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%0)

instagramhzmt adlı üyeden alıntı

Kayıt olup, ilk içeriğimi oluşturdum. İzlenimlerimi burada paylaşmaya devam edicem. Ancak ilk gözüme çarpanları belirteyim hemen.

Girdiğimiz içeriklerin onay süreci sanırım oldukça zaman alıyor. Bunun hakkında sitede de bir kaç şey okudum. Diğeri ise, onaylanmayı bekleyen içeriğimi panelde ya da başka bir yerde bulamıyorum. İlla linkine gitmem gerekiyor. Bunlarla ilgili de bir düzeltme yapılabilirse sanırım gayet güzel olur.

17.06.20216 Saat: 15:40 An itibarı ile içeriğimi oluşturalı 23dk oldu. Onay Sürecinde!
17.06.20216 Saat: 16:05 An itibarı ile içeriğimi oluşturalı 48dk oldu. Onay Sürecinde!

Merahaba,
İçeriğiniz şartlarımıza uygun olması durumunda onaylanacaktır. Aksi halde onaylanmayacak ve yayınlanmayacaktır.

Ayrıca sistem üzerinde uyarı sistemi vs. gibi çeşitli düzenlemeler yapmamız gerekiyor dediğiniz gibi. Biraz süreç alacak fakat en kısa sürede tamamlayacağız.

Girmiş olduğunuz içerikleri PM ile gönderebilirseniz eğer buradan da bilgilendirmiş olalım.

İyi günler.
instagramhzmt

kişi bu mesajı beğendi.

instagramhzmt instagramhzmt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** I**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında özgün yazmama rağmen herhalde uygun bulunmadı ki sayfaya erişilemiyor. Anlaşılan o ki içerik onaylanmamış. Neyse, gün içerisinde bir kaç içerik daha girip PM ile buradan da bilgilendireceğim sizi ki biraz daha hızlı etkileşim alalım.

İyi forumlar...

can12 can12 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ogrencı
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 16 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
yalan dolan ıcerık gıryoruz neymıs efendım alıntıymıs sıtedekı butun haberler alıntı .... 50 000 lık sayfada baslaydık denemelık 50 tane haberı 2 gun sonra sorgusuz sualsız ban yedık.bırakın bu işlerı

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al