Merhaba arkadaşlar, yakında satışa sunmayı planladığımız bir WordPress eğitim setimiz mevcut. Tüm dersler tamamen tarafımızca hazırlanmış olup sesli anlatım yapılmıştır. Eğitim setini satışa sunmadan önce, ön satış konusu açacağım. Ondan birkaç gün sonra asıl satış konusunu açacağım. Ön satış konusundan alanlar daha indirimli bir fiyata almış olacaklar. Aşağıda şimdiye kadar hazırlanmış derslerin konuları bulunmaktadır. Eklenmesini istediğiniz veya eksik gördüğünüz konu varsa lütfen yorum olarak iletin. Kısa süre sonra eğitim setimizi satışa sunmayı planlıyoruz. Ders konuları aşağıdaki gibidir.

1 - WordPress Kurulumu
2 - WordPress Admin Paneli
3 - WordPress Eklenti Kurulumu
4 - WordPress SEO Eklentisi ve Ayarları
5 - WordPress Contact Form 7 Eklentisi ve Ayarları
6 - WordPress Tema Düzenlemesi
7 - WordPress Tema Türkçeleştirme
8 - WordPress Tema Renk Değişimi
9 - WordPress Tema Yolunu Gizleme
11 - WordPress Admin Paneli URL Değişimi
12 - WordPress Bileşenlerin Yapılandırılması
13 - WordPress Kategori ve Menülerin Ayarlanması
14 - WordPress Site Taşıma
15 - WordPress SMTP Mail
16 - WordPress Akismet Eklentisi ve Ayarları


Konular yukarıdaki gibidir. Eklenmesini istediklerinizi lütfen belirtiniz. İnternetteki ücretsiz wordpress eğitim setlerinden farkı, standart bir wordpress kullanıcısının bilmesi gereken her şey mevcut ayrıca tema düzenlemesi, renk değişimi gibi işlemlerde anlatılmıştır. Yani kendi işlerinizi kendiniz halledebilecek seviyeye gelebilirsiniz. Yorum ve önerilerinizi beklemekteyiz.

Saygılarımla


GÜNCELLEME - 02.07.2016 - EĞİTİM SETİMİZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR..

ALTTAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ :

https://wmaraci.com/forum/genel-alisveris/wordpress-egitim-seti-satiliktir-wordpressi-ogrenin-videolu-wordpress-egitim-seti-358674.html