Bahsettiğiniz başlıklar bir internet kullanıcısının internette birkaç saatlik arama sonucunda rahatlıkla ulaşabileceği konular. Üstelik son zamanlarda Türkçe kaynaklarda da büyük bir artış var bu konuda. 16 başlığın 16sı da şuan kısa bir araştırma ile yeteri seviyede vakıf olunabilecek şeyler. Bunun yerine güzel bir profesyonel Wordpress tema yazma, eklenti yazma seti falan hazırlamak daha akıllıca olabilir. Çünkü "satacağız" demişsiniz şuanki hali ile ücretli yapacağınız bu setin çok alıcısı olacağını sanmıyorum.

Şuan internette insanların "kendi işlerini kendileri halledebilmeleri için" yeter de artar seviyede kaynak var sadece aramayı yapabilenler neyi aradığını bilenler ulaşıyor. Fakat şahsi fikrim ve uzun yıllardır Wordpress tecrübeme dayanarak sizin eğitim seti için yazdığınız konularda internette derinlemesine bir aramaya yapmaya da gerek olmadan ulaşılabilir. Kanaatimce belki de tek avantajınız bu başlıkların her birini tek bir pakete koymuş olmanız olacak.

Bu eğitim setinin yanında masaüstü oyun geliştirme eğitim seti vermek kısmını ise pek mantıklı bulmadım. Çünkü verdiğiniz Wordpress eğitim seti beginner seviyesindeki kullanıcılara hitap ederken "oyun geliştirme" profesyonellik isteyen bir şeydir. Bu eğitim setini alan kişiye oyun geliştirme seti hediye ediyor olmanız pek bir işe yaramayacaktır. Onun yerine dediğim gibi Wordpress tema ve eklenti geliştirme seti yapıp yanında Wordpress başlangıç eğitim seti hediye etmeniz daha mantıklı bana kalırsa :)

Umarım yorumlarım sizin için faydalı olur. İyi çalışmalar dilerim.