cudjex adlı üyeden alıntı

4 senedir wp geliştiricisiyim. tema kodlamayı bilmeyenler için mükemmel bir set hazırlamıştım. bu arada set googleda "wordpress tema yapımı" yazınca 4.sırada çıkıyor. ilk 2 sene ilk sıradaydı.

fakat set sat-ma-dı. tecrübelerimi aktarmak istedim.


Udemy platformu pek bilinmeyen bir platform olduğu için duyulmamış olabilir. Ya da şöyle diyeyim Türkler tarafından pek araştırılmayan bir platform olduğu için orada satılmamış olabilir. Buradaki arkadaşların dediğine göre internette nasılsa her şey var bizim eğitim seti hazırlamamıza gerek bile yok.

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Yanlış anlama ama yazdıklarında WpÖmerFaruk 'a katılıyorum.Doğru arama ile internette bir çok bulabilirsiniz. Oyun geliştirme demişsiniz ancak (kesinlikle yanlış anlaşılmasın.) wordpress kurmasını bilmeyen adam nasıl oyun geliştirecek hadi onu geçtim wordpress kuran kişi web işlerini sever oyun geliştiren yazılımı ikisi benzer konu ama alakasız bir o kadar da.

YouTube kanalımda wordpress eğitim setim bulunuyor ancak yeterli izleyen yok, siz güncel değil demişssiniz ama benim kanalım güncel ve aktif olmuyor ki o kadar tanıtım yaptığımda bile, bunlar sadece benim görüşürüm yinede size boş şans ve satışlar.


WordPress site geliştiren birisi neden oyun yapamasın? Yani web ile uğraşıyor diye masaüstü yazılım geliştiremeyecek gibi bir düşünce kabul edilemez malesef. Güncellik olarak şundan bahsetmek istemiştim. İnternetteki wordpress derslerinin bir çoğu wordpress'in eski sürümlerinde çekildiği için eksiklik / aksaklıklar olabiliyor. Tabi bizim eğitim setimizde Wordpressin yeni sürümleri çıktıkça eskiyecektir fakat güncelliğide uzun süre koruyacaktır.

Ek Olarak: Setimiz satışa çıktı

https://wmaraci.com/forum/genel-alisveris/wordpress-egitim-seti-satiliktir-wordpressi-ogrenin-videolu-wordpress-egitim-seti-358674.html