Az önce ne okudum ben? Reklam videoları ile yoklanmalar, ekrana birden bir pencere gelip yazışmalar... Şaka mı bu? Onu geçtim zaten windows kullanıyor birçok insan, benim bilgisayarım ben kendim bir müzik açarken bile tekrar bana soruyor açalım mı bunu diye. Ha site üzerinden açılabilir. En basiti zopim premium aldığınızda sitenize gelen kişiyi takip edip sohbet kutusu açıp konuşabiliyorsunuz hemen. Ama diğer şeyler imkansız. Sıfır derece bilgisayar bilgisi olan birine yapabilirler anca. Onda da bazı izinleri almak zorundalar bilgisayar üzerinden.
Şöyle düşünüyorum. Bir zamanların MSN'si kullanılırken msn hack olaylarında bile karşı tarafa fake mail veya fake msn programı gönderiyordu sözde hackerler. Ama hacklemek istedikleri kişi bilgisayardan anlamadığı için, o fake maili açıp okuyamadığından dolayı hackleyememişlerdi msn'sini. Güvenlik duvarını kapattırmaya çalıştılar ama adam nasıl kapatacağını dahi bilmiyordu. Bunu bir arkadaşım bir tanıdığına yaptı gözümün önünde.
Şimdi hack filmleri izleyip gaza gelenler karşı çıkacak bana biliyorum. Hatta bazı film kalıplarını bile yazacaklar bana. Örn: " hiçbir şey imkansız değildir, kırılmayacak sistem yoktur" vs. :D