Hiç sıkılmadan dinledim hocam derdinizi. Sizi çok iyi anlıyorum. Aynı sorunlar bendede var eğer çok sık depresyona giriyorsanız size önerim doktor gözetimi altında PROZAC anti depresan kullanmanız. Gayet ben ilk kullandığım zamanlar oldukça yararını görmüştüm. Şuan yan etkileri oluşmaya başladığı için sadece uyku ilacımı sürdürüyorum. Herneyse bunlar uzun mevzular geçelim sizin hakkınızdaki yorumlarıma.

Yanlış anlamadıysam bir çok proje yürütüyorum ve bazen kaldıramıyacak kadar baskın bir duruma geliyorum diyorsunuz. Hocam şimdi, size önerim aklınızdaki " TAKINTILARDAN" kurtulmanız. Şayet ben bu takıntı yüzünden çok pis durumlara geldim. Kendinize olan güveninizi arttırın, başaracağınıza inananın zor olacak biliyorum ama takıntılardan kurtulup hep olumlu düşünmeye bakın.

Etrafınızdaki kişiler yaptığınız işi küçümseyebilirler. Onlarada bir yandan hak vermeliyiz çünkü eskiler eski kafadadırlar amenna burda küçültmek için bu kelimeyi söylemedim. Zaten bu kelimeleri kullananlarda bizden yaşca büyüklerimizdir. (Bırak bu işler, ne kazandıracak, boş işler, yapma, etme vb.. )

Bir çok proje yürütmen kesinlikle aç gözlülük değildir. Bu konuda seni tebrik etmek isterim işini güvenceye alıyorsun. Bu konudada sana önerim youtube hesabımla ilgili bir blog sayfası açtım diyorsunuz galiba ? İşte youtube ve o blogu ana site olarak değerlendirip, en çok ilgiliyi onlara gösterin. Diğer bloglarınıza da günde 1 adet yazı girin, ve gelişme sürecine bırakın. Size söylediğim ana site ve youtube ile ilgilenir diğer bloglarada 1'er yazı girerseniz günde en azından ana projeniz batsa bile diğer projelerinizde sıkıntı yaşamazsınız. örnek ( index hızı artar, ) ve site ne kadar yaşlanırsa googlede okadar iyi konuma gelir.

Kitap yazmanızı ise çok çok beğendim. Umarım oldukça iyi yerlere gelirsiniz. Hiç birşey bile yapmasa insan bence kitap yazmalıdır. Düşüncelerimizi, yorumlarımızı, kurgularımızı, hikayelerimizi, kelimelere aktarabilmemiz bizim için en büyük hediyedir.

Velhasıl, takıntılarınızdan kurtulup, " Başaracağınıza " inanın. Zorda olsa " Takıntılar"'dan kurtulun.