Arkadaşlar babanızla aranız nasıl? Ben babam ile kendimi bildim bileli sorunluyum aramız soğuk sorun ne diye sorarsanız geçmişe dönüp bakıyorum ailemin yüzünü kızartıcak bişey yapmadım bir hata yapmadım. Annem ile aram iyi ama babam ile konusmaya calıstıgım zaman o öyle olmaz böyle olur sen bilmezsin yapamazsın diyor tersliyor sürekli. Bu arada 21 yaşındayım gayet olgun davranıyorum ve düşünüyorum çevremdeki insanlar da aynısını söylüyor. Bi ara baya bi aramız bozuktu hep eve babam uyuduktan sonra gelmeye başladım 2 hafta boyunca falan, anneme sormuş niye gelmiyor geç geliyor diye annem açık açık söylemiş sen böyle davrandığın sürece o daha çok seninle aynı ortamda bulunmak istemiyecek falan diye. Yarın için bi jest yapayım hediye alayım diye düşünmüştüm bir saat önce aradı napıyon oğlum dedi iyi baba calısıyorum sen napıyrsun dedim bende calısıyorum dedi adam gibi calıs efendi ol diyor ama bunu derken sakin bir şekilde demiyor kışkıştırıcı konusuyor baba dedim sen benim nasıl biri oldugumu bilmiyor musun dedim niye bu şekilde yüksek sesle konusuyorsun dedim adam telefonu suratıma kapadı. Eve sadece annem için gidiyorum üzülmesin diye. Adam başkalarına karşı çok iyi bana gelince kötü. Bir ara oturuyoruz bi kafede onun arkadaşları oğulları falan da geldi araba muhabbeti açıldı arkadaşları diyor valla ben oğluma veriyorum arabayı sorun yok gezsin tozsun bana nereye gittiğini söylediği sürece genç adam sonucta diyor. Benimki de diyor ki ben vermiyorum kendi calıssın alsın gezmesinde diyor biz genç olduk hep calıstık onun yaslarında diyor. Baba dedim senin gençliğinde daha telefon yoktu o kadar eskilerden bahsediyorsun diyorum eski kafalı davranma şu zamana bak diyorum bişey demiyor konuyu değiştiriyor. Anlatıcak çok şey var ama siz anladınız kısaca durumu ne yapmam gerekiyor? Adamla konusulmuyor bile dediğim gibi başkalarına karşı adam gibi adam herkes cok sever bana gelince esip kükrüyor beni dinlemiyor.. Ne yapmam lazım? Sıradan günlerde de konustgmuz şeyler; paran varmı diye soruyor varsa yine veriyor yoksa zaten veriyor ben hiç istemiyorum genelde para oluyor zaten. Başka türlü konusmyuoruz