benim babam beni hiç umursamaz, yok gibi düşünün. bu güne kadar 1 lira harçlık vermemiştir. kendisi tam bir telefon manyağıdır sürekli değiştirir. önceden her ay mesai alırdı, direkt telefon değiştirmeye. şaka gibiydi ama her ay yeni bir telefon. ben anadolu lisesi kazandım, çok uzak otobüse param yok diye göndermedi, ama telefon almaya parası vardı. endüstri meslek lisesi okudum, eve yakın diye. kıbrısta üniveriste kazandım param yok dedi göndermedi. 3 yıl sonra şuanki üniversitemi kazandım, 1 lira para vermedi. okula ilk başladığım 2-3 ay içinde 1000 lira para harcadım hepsi kendi yazın kasiyerlik yaparak kazandığım para, sonrasında kyk kredisi. kaldığım kyk yurt parasını bile annem kendi parasından gönderdi.
geçen sene yatay geçiş yaparım,eve çıkarım dedim. bana direkt para vermem dedi. babam beni neredeyse hiç aramaz. aradığı zaman "napıyon" der, iyiyim derim kapatır. 20 saniyeyi geçmez. arıyor dediysem ortalama 2-3 ayda bir arar! ve bana dediği şu lafıda hiç unutmam, "ister oku, istersen dışarda serseri ol umrumda değil"