-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu forumda çeşitli sebeplerden dolayı babasından ayrı kalan insanlar var. Bu bir gerçek. Ne kadar kötü olsa da baba sonuçta. Böyle de bir gerçek var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gerçeği söyleyeyim babamı çok seviyorum küçükken ev geçimi için mermer ocağında çalışmaya gitti bilenler bilir bi gitti mi 6 7 ay sonra belki 1yıl sonra geliyorlar ayda 3 gün gelir ondada ne kadar hasret gidereceksin.İşte o zamanlarda fazla beraber olamadığımız için aramızda konuşurken bi soğukluk(Babanla konuşmuyor mussun hissi) var çok anlayışlı güler yüzlü biridir ama anneme anlattığım yada annemle konuştuğum kadar babamla konuşamam sevdiğimi bile söyleyemem.En kötüsü kaybetmekten çok korkuyorum Amcam Mermer ocağında iş kazası geçirip vefat edince Mermer ocağınada göndermiyorum. Babanızın kıymetini bilin bende bileyim kaybetmeden yaşayabildiğiniz kadar yaşayalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Babanız size ne derse desin kızarsa kızsın döverse dövsün emin olun yokluğunda çok arayacaksınız keşke hayatta olsaydı diyeceksiniz.
Ne akraba ne eş ne dost babanızın yerini almıyor.
Tabi gençlik psikolojisi bizde zamanında senin gibi dusunuyorduk ama durum çok farklıymış yaş ve baba gidince anladık.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
benim babam beni hiç umursamaz, yok gibi düşünün. bu güne kadar 1 lira harçlık vermemiştir. kendisi tam bir telefon manyağıdır sürekli değiştirir. önceden her ay mesai alırdı, direkt telefon değiştirmeye. şaka gibiydi ama her ay yeni bir telefon. ben anadolu lisesi kazandım, çok uzak otobüse param yok diye göndermedi, ama telefon almaya parası vardı. endüstri meslek lisesi okudum, eve yakın diye. kıbrısta üniveriste kazandım param yok dedi göndermedi. 3 yıl sonra şuanki üniversitemi kazandım, 1 lira para vermedi. okula ilk başladığım 2-3 ay içinde 1000 lira para harcadım hepsi kendi yazın kasiyerlik yaparak kazandığım para, sonrasında kyk kredisi. kaldığım kyk yurt parasını bile annem kendi parasından gönderdi.
geçen sene yatay geçiş yaparım,eve çıkarım dedim. bana direkt para vermem dedi. babam beni neredeyse hiç aramaz. aradığı zaman "napıyon" der, iyiyim derim kapatır. 20 saniyeyi geçmez. arıyor dediysem ortalama 2-3 ayda bir arar! ve bana dediği şu lafıda hiç unutmam, "ister oku, istersen dışarda serseri ol umrumda değil"
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Allah'ım başımızdan eksik etmesin inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Babalar ve oğullar..
Orhan Pamuk Kırmızı Saçlı Kadın adlı romanında bu konu üzerinde oldukça durmuştur elinizden gelirse okuyun derim.
Senin içindeki tarif edemeyeceğin hisleri (ki bende burda anlatamıyorum) o kitapta bulabilirsin.
www.insaatblog.com www.saryadesign.com
www.ingilizcehikayeler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Baban sana karşı her ne kadar kötü olsada ve her ne kadar anlaşamamış olsanızda sonuçta babanız.. En kötü gününüzde yanınızda olacak 2 kişiden birisidir. Allah gecinden versin babanızı kaybettiğinizde veya çocuğunuz olduğunda bunu daha iyi anlarsınız.
Arkadaşın dediği gibi babalar soğuk görünür ama sıcaklığı, göçüp gittikten sonra fark edilir.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
Emrecik12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makin
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Babamla aramda mesefeler çok. Aynı sofradan yemek yemeyiz. Ne zaman yesek tartısırız o yüzden. Ben kendi odamda Babamda annegille beraber sofrada yemek yer ben normal insanlardan çok farklıyım. Ben normal insanlardan çok farklıyım yıllardır böyleyim.