ismail03 adlı üyeden alıntı
Ben Asus'u tavsiye etmiyorum Destekçilerinide anlamıyorum.şu uygundur 1ay daha bekleyin Zen 3 gelir onun hakkında bilgi alın ama Asus ZF 2,4,5,6(İntel işlemcili )
almayın önermiyorum
Android M güncellemesi yine sarktı düşünün komedi
imkanın varsa note 4 J7 ara cihaz olması gerekiyor 1 2 güncellemeden sonra fos Nexus seriside olabilir General Mobile hiç yaklaşmayın :D
Hocam note 4 alamam duruma ek olarak çok da fazla vermek istemiyorum. Telefona vermek istedğim ücret 1k yeterli olacaktır. Ara cihaz olduğu için onuda eledik, elimizde bir note 3 kaldı :) Oda 3 senelik telefon sanırım. Bu eksi etki eder mi acaba ?
cihaneken adlı üyeden alıntı
Gucluyazar j7 nin özelliklerini şuan inceledim teknik olarak zenfone 2 lazerin kopyasını yapmaya çalışmışlar fakat j7 nin RAM 512Mb daha düşük birde ekran hariç diğer tüm özellikleri aynı.
Samsungun note serisinden başkasına para verme tavsiyem. Alabiliyorsan note serisi al alamıyorsan zenfone 2 serisine göz gezdir fakat zenfone 2 nin her modelinde farklı bir işlemci var her nekadar 8 çekirdek işlemcisi olsada 1.5ghz altı tavsiye etmem.
Varsa başka önerisi olan arkadaşlar paylaşsınlar diğer marka ve modelleri. İyi düşün acele etme, bi anlık bir kararla ne kullanmayacağın özelliklere para ver nede kullanacağın şeylerden feragat et.
Şu zenfone 2 lazer in 3GB ram olsun bide IR sen sensörü olsun piyasadaki 1500tl altı hiç bir telefona değişmem şahsen. Ayrıca Sistem arayüzü konusunda da emin ol hepsinden çok çok iyi neredeyse her 2 ayda fix güncellemesi oluyor, arayüz tamemen senin kontrolünde en ince ayrıntısana kadar özelleştirebiliyorsun, yakında da marshmalow gelicek oda gelirse tadından yenmez.
Ek olarak:
Asus alırken bana çevremden çok tepki geldi, öyledir böyledir alıp başına belamı istiyorsun o telefonu diye fakat değim gibi iyiki de dinlememişim kimseyi.
Anladım hocam benim telefonu değiştirme gibi imkanım olmayacağı için aldığım zaman 2-3 sene kullanmak istiyorum. Bu nedenle j7 ara model olarak düşünüyor ve onuda gelen yorumlar ile birlikte eliyorum.. Elimde bir note 3 kalıyor, bir de zenfone 2. Öncelik olarak note 3 düşünüyorum, sizce note 3'ün 2-3 senelik olması bir sorun yaratır mı ?
private111 adlı üyeden alıntı
ben sırasıyla s3 s4 note 3 zenfone 2 note edge note 4 kullandım note 5 şuan ki kullandığım telefonum j7 yi hiç kullanmadım görmedim de ama iyidir diye düşünüyorum ben olsam ikisi arasında kalsam note 3 alırdım yine de ama artısı yeni model j7 ikisini yerinde incelemek lazım
Evet hocam, note 3'ün 2-3 senelik olmasının dezavantajını yaşar mıyım, sorun olur mu kasma vs. gibi ?