YakupYLDZ adlı üyeden alıntı

Hosting ve domain alacağım yıllarda, hiç almadığım için bilmiyorum. Domaini aldıdm. Fakat hosting konusunda hiçbirşey bilmiyordum. NS- DNS vsvs. bilgim yoktu. 4-5 hosting firmasından hosting alarak yüzyılın kazığını yemiştim. :(

Geçmiş yıllardaki hosting fiyatlarını da göz önünde bulundurmak gerekirse benden size bir bardak buz gibi su :)

agg1401 adlı üyeden alıntı

İlk itirafım, Wordpress'i ilk başta kuramamıştım.

Aynı durumdayız, hatta uzun süredir kurmuyorum bile otomatik sistemler sağ olsun :D

BurhanNova adlı üyeden alıntı

#İTİRAF; Magenta altyapısına uygun bir temayı müşteriye önerdim fakat magenta altyapısını kuramadım.

Güzelmiş.. :)

JimmyJoker adlı üyeden alıntı

Sesli sohbet sitelerine merak salmıştım :D

Abii bunlar ne para kazanıyoo varya falan diye diye bende kurmaya çalıştım sonra baktım bi cacık yok bıraktım :) Ama bana en büyük getirisi web aleminin içerisine girmem olduç

+18 kategorisinden bahsediyorsanız bu dönem bile girmeye değer sektörlerden birisi sesli mesaj sistemleri.. :D

Arestr adlı üyeden alıntı

Bilgisayarla ilk tanıştığım zamanlar pc ye zar zor format attım win7 lisans kodu yerine Anakart kutusunun üzerindeki model numarasını girmeye çalışıyordum hey gidi günler hey :D

Bu güzeldi işte :D

agg1401 adlı üyeden alıntı

İkinci itirafım: tr.ggleri kullanamamıştım.

Çok bir kaybınız olmamış bana kalırsa :) Gerçi HTML kullanmayı tr.gg sayesinde öğrenmiştim ben :)

sadrazam adlı üyeden alıntı

Bu işlere ilk basladimda hic birşey bilmiyorum bir tane müşteri buldum kendime firmasi için web sitesi yapma isine girdim ve isimtescilde bircok ticket acarak isi öğrendim adamlar benden bikmişti resmen . okulumla falan alakasi olmayan işler zaten bu tip isler merak isiymis demek ki :) simdi bir kaç firmanin web sitesi ile ugrasiyorum ama amacim para kazanmak değil mutlu ediyor bu is beni :)

Sizin taktik iyiymiş :D İsimtescil'e az bile yapmışınız :p

cgrclk adlı üyeden alıntı

İtiraf ediyorum, forumda binlerce mesajı olan, onlarca konusu olan yıllanmış üyeler yanlış kategorilere konu açınca sinir oluyorum, bilerek mi yapıyorlar diye düşünüyor insan ister istemez :)

Bu konu doğru kategoride mi diye 3-4 kere kontrol ettim bu mesajdan sonra.. :D