BugraGulay adlı üyeden alıntı

Hocam istediğiniz scripti kodlayan coder bulabilirsiniz. Bilgi amaçlı yorum yazıyorum. Bu iş biraz ucuz etin yahnisi yenmez tarzındadır. Yani ucuza yapan olur siz fiyat sorun değil demişsiniz fakat oyunu kodlatmak reklamını yapabilmek ve günümüzde bir app yaptırmanız gerekmektedir. Maliyeti tahmini olarak söylemek gerekirse 25 bin altı olmaz diyebilirim.

Tamamen bilgi amaçlı bir yorumdur. Altı yada üstü olabilir rakam :) iyi çalışmalar dilerim


Ben aslında bu sektöre girmiyorum. Sadece benim bir sitem var belli bir kitlem var 3-5 bunlar sitede soru cevap yapıyorlar genelde. Bu esnada can sıkıntısına site.com/oyun vs. diye girip biraz kafa dagıtmaları istedigim şey. Tabi güzel bir şey olmalı ki keyifli olursa kafa dağıtma amacına uygun olur. Edebiyat sitesi lise, üni, kpss... Böyle yani istediğim bir şey:)
Normalde cs16 düşündüm ama onun için yok oyunu indir servere girsinler ohooo uzun iş bizde bayan da çok yani hiç yapamyacakları bir şey. Ama gerçekten şart benim kitleme bu tarz kafa dağıtmak için takılacakları bir oyun. Bu fantastik oyunlar bıktırdı insanları görüyorum, facebook oyunları da aynı şekilde.