Merhaba, sosyal medya sitelerinden alınan bağlantıları, algoritma doğal olarak görüyor. Bu yüzden çok çok çok aşırıya kaçmadığınız sürece istediğiniz kadar o şekilde bağlantı alabilirsiniz. O tarz sitelerin konumları çok iyi yerlerde, bu yüzden algoritma bu sitelere farklı yaklaşımda bulunuyor. Link çöplüğü kafasıyla yaklaşım yapmıyor. Zaten, sosyal medya sitelerinde nofollow link sistemi mevcut. Bu durumda korkmanızı gerektirecek bir şey yok.

Tanıtım yazılarını keyword odaklı alma ve alt sayfaların gelişimini sağla. Bunun için öncelikle bedava tanıtım yazılarıyla başlamalısın. Maddi kısma sonra geçiş yaparsın. Bütçe olmadan, bütçeden harcamamak önemli bir gelişim prensibidir.

Bir sosyal içerik platformu da; ancak doğru hedef kitle belirlenerek, başka sosyal içerik platformlarından geliştirilebilir. Sponsor reklamlar vs.

Başka mecralarda verdiğiniz reklamlara bütçe ayırın. Buradan ne kadar kullanıcı çekerseniz, o kadar hızlı bir büyüme sağlarsınız. Bir noktadan sonra da kullanıcılar kendileri paylaşır sitenin bağlantılarını. SEO çalışması yapmaya pek bir ihtiyaç duymazsın.

Sevgiler, iyi çalışmalar.