Plantin paket satın alınmıştı. Bugün elime raporlar geçti ve tek tek inceledim ve bir sorun bulamadım. Temiz ve düzenli bir şekilde çalışılmış. Çalışmalar bir güne değil çalışma süresine yaydırılmış özellikle buna dikkat ettim ve tam istediğim gibi olmuş.
Kesinlikle verilen parayı hakkıyla kazanıyor çünkü çalışmalar kadar hediyeler mevcut içerisinde. Hediyeleride ayrıntılı inceledim asıl çalışmalar kadar düzenli yapılmış.
Sitem henüz yeni olduğu için hit olarak fırlama yok. Fakat çalışmalar tabi ki olumlu olarak yansıyacaktır sadece biraz zaman vermeliyiz. Zaten bu paketi almamdaki amacım siteme alt yapı oluşturmaktı istedimde oldu. Zaten çalışmalar siteme yansımaya başladığı zaman yararını mutlak görüceğiz.
Ekstra olarak oyun oyna kelimesinde 1 aylık bu siteyi ilk 500 de olmayan kelimeyi 89. sıraya getirmiş ve çalışmalar henüz etkisi göstermeye başlamamasına rağmen gayet güzel bir başarı. Sitemi içi dolduktakca zaman aralıklarıyla tekrar seo çalışması yaptırılacaktır.
Ayrıca çalışmalar yansıdıktan sonra hit çizelgeside konu altında paylaşılacaktır.
Bu temiz ve düzenli çalışma için Newyork'a teşekkür ederim. Ayrıca hediyeler için teşekkürler