bygreen adlı üyeden alıntı

Güzel bir konu, açan arkadaşa tşk. ederim.

Facebook reklamlarından nasıl kazanabiliriz? Başvuru linki vs var mı acaba? Aranızda kullanan varsa biraz bilgi verebilir mi?

Ben kabul edildim yeni kullanmaya başladım. Reklam da yayınlanıyor fakat Adsense gibi değil. Sayfa adresini PM ile gönderebilirim.
https://instantarticles.fb.com/
Buradan başvuruyorsun ve zahmetli bir iş. Editörler bizzat inceliyor siteyi.

Ek Olarak:

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Tehlikeli bir adım. WM'leri Facebook'tan uzaklaştırabilir. Bir platformda WM sayısı azalırsa, platformdaki kullanıcı sayısı da azalır. Dijital bizim üzerimizden dönüyor. Facebook için iyi bir adım olacağını sanmıyorum. Tahminim yanlış da olabilir; fakat herkesin şirketi yok. Birçoğumuz kıt kanaat geçinen insanlarız. Biraz oradan, biraz buradan derken... Karnını ancak doyuruyor çoğumuz.

Saçma buldum bu sebeple. Desteklemiyorum da.

Konu için ayrıca teşekkürler.

Şirket olma şartını kaldırırlar ve Adsense'den daha iyi kazançlar vadederlerse ancak o zaman durum değişir. Ama şuan Facebook sayfamızda sürekli tesbih reklamı dönüp duruyor. Ayrıca +18 reklamları filtrelemek için de bir seçenek yok. Sadece ilgi alanı seçebiliyorsun. Ama genel bir içeriğe sahipsen mecburen her türlü reklam çıkıyor yazının altında. Çoğu da 300 liraya orjinal Iphone 6S gibi ************** reklamlar.

Yani her açıdan zarar veren bir özellik. Kullanıcı açısından güzel sadece. Normal kullanıcılar buna alışırlarsa ( kullanıcı bakımından sevilmeyecek birşey değil ) çoğu kişinin para kazancına balta vurulmuş olur.

Bizim sayfada şuan açıldı, sadece 10 paylaşımda bu özellik açık ve siteye Facebook'dan gelen çoktan düştü bile.