sterk adlı üyeden alıntı

Devir pulsar devri apache ybr hepsi yalan daha dün pulsar ns 200 lere baktım 8 bin bayramdan sonra zam gelecek fiyatlar düşmeyecek yani bizzat üç tane bayiden teyit ettirdim.Bütçe düşükse mondial drift 125 bakımı çok az yani bir de honda cbr 125 ve cbf 150.10 yıl geçmişe sahip motor alma ilk başta süper dersin sonra biraz git gide verdiğin paraya üzülürsün. dragonwx Ayrıca sigortası yapılmış ve muayene süresi yüksek olanlara öncelik olsun sonra sigorta için 1500 vermeyin.


Evet pulsar 150 olsun 200 olsun benimde hayalini kurduğum motorlar arasında ancak hem ilk motor için 8 bin bence büyük bir para hemde öğrenci olduğumdan ucuz ve kaliteli aramaya çalışıyorum açıkcası. Ayrıca bildiğim kadarıyla bajaj ve tvs ikiside hint ve benzer fabrikalarda üretim gerçekleştiriliyormuş yani tvs de güzel bir alternatif gibi geldi gözüme açıkcası sadece şu ana kadar titreşim sorunu olduğunu duydum onlarda yüksek devirlerde sanırım.
Ek olarak: Duyduğum kadarıyla tabiikide bilmiyorum kullanmadım ben ancak cbf için bisiklet gibi diyorlar zaten dışarıdan bakıldığında hissiyatıda o şekilde ben birazda göze hitap etsin basmasa bile kalkışı güzel olsun birazda torku olan bir motor istiyorum açıkcası. Cbr da 2. Elleri 6 bin 8 bin arasında oda bütçemi aşıyor maalesef.