@heymam2bab sorununuz nedir? iletişeme geçin yardımcı olayım.

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Pek uzman değilim Mybb'de ama destek sitelerinin sadece para kazanmaya odaklı olması halin de kendi sorunlarımı kendim çözebiliyorum.

Lakin Mybb'den Smf'ye geçeceğim seo konusun da Smf en önde.

Sorunuz nedir?

MyBB'de destek sitelerinin para kazanmaya odaklı olması demişsiniz sorulan soru ile bunun bir alakası yok... ama cevap verme gereği duydum kendi adıma.. destek sitesi kurucusuyum kastettiğiniz site malum diğer site sanırım. He genelleme yaptı iseniz herkesin sitesi var siteleri var ve amaçları da para kazanmak. Kazanma tarzları ya da yöntemleri kimseyi bağlamaz. Kimsenin bir işe girerken savuracak parası yok kimse hayrına da saatlerini günlerini destek vermek için harcamaz. Nasıl siz mybb tabanlı bir forumdan para kazanmak için yatırım yapıyorsanız. Biz de bildiklerimizi anlatıyoruz sizlere Bu konuyu başında da belirttiğim gibi abarttınız.. rakipimide ne yerden yere vurdum ne el üstünde tuttum o mevzununda doğabilecek zararlarını da anlattım. adsense olayınız sadece tesadüf.. sonunda konunuz kapatıldı..

Ayrıca 2004 yılından beri bu işlerle uğraşıyorum 12 yıl oldu bir sürü scriptle içli dışlı oldum smf, phpbb, mybb forum scripti olarak örneklerim en kullanışlısı mybb seo // smf seo konusunda önde değil insanları sadece bir destek sitesine düşmanlık besliyorsunuz diye mybb sistemini de kötülemenin anlamı yok.. sizin seodan kastınız kur eklentiyi siteyi üst sıralara taşısın mantığına dönüşmüş seodan gram anlamıyorsunuz o halde. sırf seo eklentisi için bir sistem kullanılmaz herşey konu linklerini html uzantıya çevirme değildir. Tasarım kullanışlılık esastır. Özgün ol işi biraz bil mantığını google script ayırt etmez. Bu mantığını hala öğrenemişsiniz. Al sana örnek rakipte olmayan konu ve bende olan konu kim 1ci sırada buna benzer bir sürü örnek veririm. Aşağıdaki link tamamen konuya örnektir.

https://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=MyBB%20Twitter%20Besleme%20Eklentisi&gws_rd=ssl