simao Millet buraya gelip yardım konusu açıyorsa ve destek sitesi footer'den link kaldırdı diye destek vermiyorsa.
Tek kazancımız bu website diyip palavralar atıyorsa bana bura da gelip kimseyi savunmayın.
Genelleme yapsaydım diğer siteleri de eleştirirdim ama onlar işini en iyisiyle yapıyor ve bunu da kanıtladılar adam destek sitesini kapatıyor yakın da bomba gibi geliyoruz diyorsa eleştiririm arkadaş ben bu forumu niye kuruyorum ve neden Türkçe dil destekli kuruyorum ve benım hakkımı sitesine footerine kadın pazarlama link koyacak ve bana Müslümanım ayağına yatıp haram siteler üzerinden para kazanacak benım sitem gerilere gidecek hitim düşecek varmı öyle bir adalet.Hangi forum yazılımı Türkçe destek sitesin de böyle şeyler görüldü bana açıklarmısın ?Hani wmaraci niye koymuyor link onlar bunlardan daha fazla yatırım yapıyor?
Ben Mybb sistemini kötülemiyorum bana diyor ki google forum yazılımınız erotik olarak algılanıyor lütfen bunu düzeltin.
Ertesi gün manuel webspam geliyor neymiş mybb.com.tr erotik olarak algılanıyor.
Adsense kazancım düşük çıkıyor neden siteniz de +18 websiteye link veriyorsunuz.
Ve google link satışı yapan veya alan kişilere cezasını veriyor bende bunu göz önünde bulundurarak gördüğüm siteleri google'ye bildiriyorum.
Bildireceğim de konunuz kapatıldı diyorsunuz konum da her hangi bir sakınca veya birşey yok'tu onlar kendilerini bu alem de tek kişi olarak görüyor ya.
Rakip aramıyor rakiplerini platformlardan çekiyor Yöneticiyle bu konuyu konuşacağım en kısa zaman da 25-30 kişiye yakın şikayeti olan var.