ErdemDnmz tekrar merhaba,

Bakın o halde alternatif çeviri ve destek sitelerini kullanın. Sizi anlıyorum sizin konu sahibine smf ye geçiyorum mybb destek siteleri çırt gibisinden söylemlerinizin ucu ben ve kurucusu olduğum siteyide etkiliyor bu şekilde hareketleriniz nasıl savunduğunuz olay gibi etik değilse bu da etik değildir. buraya veya herhangi bir konuda seo konusunda smf yok diğer konudalarda smf önde gibisinden ifadeler kullanmanızı doğru bulmuyorum. yaşınız 21 benim yaşım 26 ve 12 yıldır web site işlerinle uğraşmakla beraber smf nin sizin söylediklerinizin aksine yıllarca güncellenmediğini ve yeniliklerin olmadığını bilmekteyim 2.0 versiyonu yıllardan beri var ve görsellik bakımından ben internetle tanıştığımdan beri aynı.. mybb yanından bile geçemez..

örnek başka konudan alınmıştır.

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Emre hocam sizi 2013 yılından beri takip ediyorum lakin Mybb'yi bence artık bırakın.

Mybb'ye harcadığınız vakiti başka güncel tutulan forum yazılımlarına odaklansanız bundan kat ve kat daha iyi yaparsınız.

Mybb tasarımcılar artık pek fazla yok Türkiye de kimisi blog açıyor kimisi de Xenforo satın alıyor ve ona tasarım yapıyor.

diğer destek sitesinin rakip istememesi veya tek olmak istemesi sadece onları bağlar tercih mybb kullanan Türk webmasterlarındır. Sizin gibi yanlışı görenler alternatiflerine yönelebilirler. Ama her konunun altında savunduğunuz doğru düşünceyi ve açıpta kapanmış konu ile paralel cümleler kullanmamızı rica ederim. Geçmişte o konuda belirtmiş olduğunuz kapanan sitede piyasada tek olmak için bir sürü olay çıkardı. Şu rekabet olayını takım tutar gibi yapmasalardı. bugün hala mybb Türkiye ayağında söz sahibi olurlardı. o diğer konuda kapanan siteyi mumla arıyoruz olayına getirdiniz ya o site yöneticilerinden bir kaçı üyelerine hakaret etmekten siteleri o noktaya geldi kapandı. tek mybbdestek.com vardı en iyi iş destek veren o da kapatıldı. o zamanlar sözünü ettiğiniz eleştirdiğiniz sitede daha yeni yayın hayatına girmişti. Yani durumlar o kadar sıkıntılıdı. Ayrıca kavgalı olduğu bir site sahibine de kendi site haklarını satması ayrıca muamma savunduğunuz konuları iyi analiz ediniz.. 12 yıllık web hayatımın bi fiil 2006 dan bu yana 10 yıllık süreçte sizlerin bilmediği bir çok olaya şahidim. Artık şu mybb kavgalarından da sıkıldım elin yabancısının yaptığı sistemi paylaşamıyoruz. varsa mybb siteniz ücretsiz destek verdiğim siteye gelin desteğinizi alın he ücretsiz derken site üzerinden sadece.. özel istekte bulananlar yok ben onu yapamadım yok şunu yapamadım yaparmısın ftp bilgilerini vereyim tw bağlan bu bende ücretli çünkü bir kişiye böyle yaparsam herkes ister benim kafamı kaşıcak vaktim olmaz.. Türkiye'de 15.000 den fazla webmaster mybb kullanıyor.ve bi o kadar da insan bu saçmalıklar yüzünden mybb terk etti belki şuanda mybb offical site takımında en az 10 kişilik Türk webmaster geliştirmelere katılıyor olurdu. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi...

Ayrıca doğru bulmadığınız birşey yüzünden hem o sitenin paketini kullanıp hem komple copyright silme hakkını size vermiyor. Hak hukuk kul hakkı vs bunları ağzınıza alırken olayı öfkeyle kalkan zararla oturur misali farklı yerlere çekilmesine de sebep olur.. O doğru bulmadığınız hareketi yapan adama müslüman olacak bir de diyorsunuz ama siz kurunun yanında yaşta yanar misali offical site linklerinide kaldırmışsınız bu hakkı kim verdi size.. Bakın başınıza gelmemesi gereken bir olay geliyor tepki gösteriyorsunuz.. ama offical siteden servis sağlayınıza mail gelip sitenizin size sorulmadan sunucudan silinmesi durumunla karşılaşsanız hoşunuza gider mi?? vbulletin nulled kullanımı gibi AYRICA siz hala sitenizden link veriyorsunuz bahsettiğiniz olay düşündüğünüz gibi olsa tekrar o adsenseyi alamaz ve sıralamarda spam olarak algılanırdınız... yani sizin bahsettiğiniz gibi adsense ye zararı yok.

URL İNCELEYİN