Wordpress tabanlı bir video web sayfam var, videolarımı youtube, dailimotin vb gibi sitelerden embed yolu ile ve bot aracılığı ile zamanlanmış şekilde alıyorum. Ayrıca haber ve diğer sağlık bilgileri kategorisi ile yazılarımda mevcut bunun sebebi adsense nin sitemi bir video sayfası gibi görmemesi özellikle embed kodu ile çalışan video sayfaları adsense için sorun teşkil ediyor.
Hosting firmaların ortak sunucuları veritabanı ftp ve trafik sayısı 200 olduğunda sitem çökemektedir.
Domainim bluehost.com firmasında bir dönem hostingimde orada idi lakin sorunlar çıktığında ingilizce olduğu için çözümlerde zorlandım.
Şuan hostingim ve diğer web adreslerim natroda fakat ilgi gösterdiğim video sitem için natroda da sorunlar yaşıyorum. Dolayısı ile natroda da vps server kiraladım ve emnun kalmadım ortak sunucu hizmetlerinden bile bu denli sorun yaşamadım.
Daha sonra bluehost.com firmasından natroya göre daha uygun olan vps server kiraladım ve yinede sorunlar devam ediyor.
Şuan diyorum acaba evde bir server oluşturup kendi sunucumu kendim mi hazırlasam çünkü verimli bir sunucu özellikle wordpress için şart görünüyor. Diğer script leri kullanmayı bilmiyorum ve yeni bir script için bütçe ayıramam.
Facebook da ortalama 130,000 takipçim var ve hepsi aktif takipçiler olmasına rağmen ben para kazanamıyorum.
Bu konularda yardım alabileceğim hiç arkadaşım yok formlardan edindiğim amatör bilgiler ışığında ilerliyorum.
Memleketimiz insanı da bilgisiz ve gelişime kapalı ben çok biliyorum havasında.
Projeme güveniyorum ve büyüyeceğinden de eminim.
Bana sağlam bir alt yapı gerekli ileride geriye dönüp bakmayacağım ve web sayfası ve takipçilerimle ilgileneceğim bir yapı lazım. Ne yazıkki aylığı 75$ vereceğim bütçem de yok. Bu şimdilik böyle. Dilersen web adresimi pm olarak göndereyim incele dostum.
İlgin için teşekkür ederim.