Arkadaşlar internet ortamında aşırı derecede vakit harcadığımdan dolayı sürekli kafam içinde sorular oluşmakta. Bu sorular nasıl farklı bir şey ortaya çıkarırım yada nasıl 1 numara olurum gibisinden sorulardır.
İşin aslında kaç zamandır wmaracı whatsapp grubunda peşine düştüğüm konulardan birisidir; ama bir türlü faaliyete geçiremedik.
Kafamda olan en iyi proje toplu bir şekilde 1 site kurmaktı. Toplu site projesi örnek yani misal veriyorum. Whatsapp grubunda biz 10 kişiyiz bu 10 kişinin herkesin 1er yada 2er sitesi var ilgileniyor; tamam sitenizle ilgilenin ama büyük bir portal yada büyük bir site kurmak için öncelikle 1 tane internet sitesi kurup ve 10 kişinin 1 internet sitesi ile ilgilenmesi ile büyük bir site kurulacağının kanaatindeyim.
Daha detaylısı bu 10 kişinin bilgisi farklı ? örnek
1 kişi tema bilgisi yüksek
2 kişi seo bilgisi
3 kişi içerik bilgisi
4 kişi sosyal ağ
5 kişi vb bilgisi
6-7-8-9-10 VB bilgisi
Bu kadar bilgi 1 sitede toplanırsa sonuç ne olur ? düşün düşünün bana göre patlama olur. Güzel planlamalı bir çalışma ile çok iyi yerlere gelebilicek bir site çıkar.
İşin açıkcası hep real hayatta hem sanal ortamda birlikten güç doğar, birlikten voltran doğar
Yani arkadaşlar demek istediğim birlikte yapılan her iş planlama ile çok güzel noktalara gelebilir. İyi bir proje iyi bir liderle bu sanal dünyada çok iyi yerlere gelinebilir. Bir elin sesi var, 10 15 webmastarın güçleri birleşse neler çıkar ortaya kim bilir işte.
Her türlü konuyu kaldırabilicek bir domain adresi ve tema ile bu iş yapılabilir.
Ayrıca düşünün 20 tane prof admini olan siteyi; herkes günlük olarak sabit 1 yada 2 özgün konu paylaşsa neler çıkar ortaya.
Ayrıca çok zor bir şey değil, diğer kişisel sitelerinize bakılıcak kadar vakit olur.
kafamın içindekilerini yazdım size saçmalamış olabilirim belki kusura bakmayın.
Aman bir gün başaracağım...!