adım geçmiş ama konuya pek vakıf olamadım. BiELOF begendiginize sevindim.
E-ticaret konusu acilmisken birkac bilgide ben vereyim.
arkadaşında dedigi gibi E-ticaret sitesi oylesine acilmaz. yatırım yapılıcaksa ( reklam ve markalaşma değeri adına ) o şekilde düşünmenizi öneririm.
Opencart konusunda bazı arkadaşlar hep turk firmalarında tema alımını oneriyorlar. ama su varki 2-3 ay sonra o aldıgınız yer sizinle ilgilenmiyor bile.bunun icin Themeforestten tema alınmasını oneririm.
Opencartta cok iyi arastirma yapmanız gerekir. rastgele insanlara kurdurmamanız gerekir. piyasada cok kurulum yapan adam var ama w...z modul ve tema kullanmaktadırlar. ve bu sizin zararınıza olur.
Ne istediğinizi bilip , hedeflemenizi düzgün yapmanız gerekir. ( Günde bazen 3 kurulumum bile oluyor ama müşterilerimden 10 tanesinin 1 tanesi ilk haftada satışa başlıyor direk)

Natro kullanmanızı onermem natro kullanan musterilerimin hep hosting degistirdigine birebir sahit oldum.Bazı moduller bile natroda calismamaktadır.
Guzel Hostingin Guvenlik sistemleri aşırı abartılmış oldugundan bilmeyen insanlar kurulumda ve Modul Ayarlarında cok zorlanır'da derim.

Şahıs Şirketi olarakda E-ticaret isine girebilirsiniz Maksimum masrafınız şahıs şirketi için 700 TL odersiniz ve "Ticaret Odasına Kayıt Yaptırmanıza Gerek Yok!" bunu ustune basa basa soyluyorum cunku herkes yanlış yonlendiriyor.

buraya belki 3 sayfa yazıda yazabilirim ama kısadan baglayacağım.Eğerki ciddi düşünceleriniz ve amaclarınız yoksa E-ticaret sitesi kurmayın derim.

Abartmayın lütfen bu kadar nerden biliyorsunuz derseniz. konum burda
Bazen ddediğim gibi günde 3 kişiyede kurulum yaptığım oluyor ama istatistik her 10 müşterimden 1 i hızlıca giriş yapıp satışa başlayabiliyor.