-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam siteye yüz kişi giriyorsa ve iki kişi rahatsız olup 98 kişi okuyorsa, üstüne bir de o konu normalin üstünde bir viral konu ise "yemişim o iki kişiyi" diyorlar ki bence haklılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Gerçekten suyu çıktı, teknolojiden iğrendim. Abaza tipli milleti kendine köleleştiren bir oyun bana göre. Batsın böyle oyunda, teknolojide.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bu durumun farkındasınız adamlar tekil hitlerini %20 arttırdı bir haberle ee bunu görünce aynı haberi benzerlerini günde 5 kere paylaşrlar tabiki
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kardeşim ben sana paylaş demiyorum özgürsün istersen hiç içerik girme beni ilgilendirmez.
Ama insanlarada saygı duymak gerek.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ya hadi sıradan kullanıcılar isyan edebilir de bir Webmaster ne diye isyan eder onu anlamıyorum. Abi varımız yoğumuz hit değil mi ? Al sana hit çeken bomba gibi bir konu, webmaster başka ne arar ? O yayınlayanlar da bu düşünceyle kastıkça kasıyorlar işte, sen kendi alanında yapmıyormusun aynı şeyi, ya da bu forumdan kaç kişi hit gelecek konuyu ben açmam diyor ? öyle manyaklık mı olur ?
Yılbaşı çekilişinde 3 günlük hit için 3 ay site kasan herifler tanıyorum burada, 2 sene sonraki eurovision için çalışan mı dersin, 8-10 sene sonrasının dünya kupası domainini şimdiden alan mı dersin, adamlar da haklı yani para böyle kazanılıyor.
Ayrıca oyuna bok atmışsın ama Agar.io bile aylarca gündemde kalmışken böyle bir oyunun konuşulmasını nasıl yadırgarsın ? Harita çekiyor marita çekiyor top saçıyor dediğin oyun bildiğin devrim gibi bir şey, bunun arkasından bir çok oyun artık sokakta oynanacak şekilde tasarlanacak. 20 senedir evden çıkmamış adamları dışarı çıkardı bu oyun, millet elinde telefon sağda solda dolanıyor ne güzel işte genel af gibi bir şey bu :)
ZeroD
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-