Restlesstr adlı üyeden alıntı

Bayramdan önce platin paket aldım bayram olmasına rağmen raporu teslim tarihinden önce teslim ederek büyük memnuniyetimi kazandı hocam. Ayrıca raporda da bolca hediyce mevcuttu kısacası güzel çalışma olmuş çok teşekkür ediyorum :)

proteemo456 adlı üyeden alıntı

02/07/2016 tarihinde aldığım platin paketin raporu 12/07/2016 tarihinde mail olarak yollanmış pcde olmadığım için yeni farkettim hocam olsun bitsin kafasında olmadan düzenli bir çalışma yapmış bolcada hediye sunmuş sağolsun

baytespit adlı üyeden alıntı

ödeme yapıldı. raporlama bekleniyor samimiyeti için şimdiden teşekkür ediyorum

EmirhanErgül adlı üyeden alıntı

İlk defa çalışmaya başladık arkadaş ile pişman olacağımı sanmıyorum. Gayet ilgili bir arakadaş 3 adet Platin Paket satın aldım.

serkanjan adlı üyeden alıntı

Rapor Elime Geçti Güzel Bir Çalışma İşe Başladığımızda anahtar kelime sıralarını kaydettim. Yaklasık 1 ay sonra yine bakıcam tel . ajandama kaydettim ve wm aracına yine sıralamadaki ilerleme ve gerileme hakknda bilgi vericem.. Herkese bol şans.

SosyalAbi adlı üyeden alıntı

Çalışmadan çok memnun kaldım. Raporu bekliyorum bakalım. Bu fiyata bu hizmet gerçekten şaşırtıcı :) Ayrıca satıcı çok ilgili ve saygılı. 4 yıldır internet üzerinde ticaret yapıyorum, daha böyle bir satıcıyla ilk defa tanıştım. En kısa sürede 2. defa çalışma yaptırmak istiyorum. Herkese de tavsiye ediyorum ++

umutatamis adlı üyeden alıntı

Platin Paket alınıp ödemesi yapıldı. Hayırlı olması dileğiyle. İlginiz için teşekkür ederim.

saytria adlı üyeden alıntı

platin paket için pm alabilir miyim?

Herkese Dönüşler Yapıldı.

Güzel Yorumlar için Tşkler.

Konu Günceldir.

Skype to : sebu9@hotmail.co.uk