inşallah bakalım :)

Ek Olarak:

pose1233 adlı üyeden alıntı

youtube videolarının üzerine veya bunun gibi çeşitli yerlere tek tek sosyal medya hesapları yazlcagına sadece bu yazılabilir güzel düşünce daha önceleri forumda bu düşünceyi defalarca dile getirdiklerini hatırlıyom ama yapan cıkmadıydı iyi olmus

geliştirin devam edin güzel bence

teşekkürler.aynen şuanda kullanıcı analizlerini baktığımda youtuberlerde bulunmakta .geliştirmeye devam ediyoruz tam versiyon çok daha farklı olacak takipte kalın lütfen

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

Bu tarz işler yaparken her açıdan düşünmek lazım. Mesela büyük ekranları: http://prntscr.com/bt4l8f

Projenin bir kaç benzerini daha önceden görmüştüm.

daha beta sürümünde hataları öğrenmek ve yenilemek için beta olarak yayınladık tam sürümde tasarım tamamen değişecek ozaman böyle hatalar olacağını sanmıyorum.benzer projeler derken ne gibi ?

Ek Olarak:

DesignTr adlı üyeden alıntı

Behance eklenmeli başarılar dilerim

tam sürümde behance codepen github gibi programcı ve tasarımcıların kullandığı sosyal platformlar eklenecektir öneriniz için teşekkür ederim

Ek Olarak:

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Site biraz ağır ama şahane olmuş. Önceki yorumları okumadım, e-posta yayınlama ve meslek gibi şeyler de getirilebilir. Başarılar.

sitede yavaşlık söz konusu değil diye biliyorum hangi sayfada yavaşlık yaşadınız .meslek fikrini daha önce düşünmemiştik farklı bi öneri gelmesi sevindirdi teşekkürler :D not aldık