-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar,Programcı,Reklam
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
turk tam versiyona geçtiğimizde bir çok sosyal ağ eklenecek xing ide listeye aldım
mertbilgin teşekkürler hoşgeldiniz :D
Instagram Bot Takipçi Hizmetleri İçin PM Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Gerçekten çok güzel bir proje, tebrikler. Kullanılmaması için bir sebep yok lakin;
1 - Daimi altyapı dili İngilizce olmalı, Türkçe olursa sadece ülkemizden ziyaretçi alır.
2 - Çoklu dil desteği gelmeli, sisteme öncelik olarak önemli ülkelerin dilleri eklenmeli.
3 - Her zaman ve her kullanıcıya eşit davranılmalı, örneğin özel temalı tanıtım profilleri olmamalı.
4 - Projeniz deki resimleri kendiniz hazırlamanız gerekmekte çünkü alıntı resimler sistemin değerini düşürebilir.
5 - Sistemde resmiyet olmalı, yazılar vs.
Şu anlık gördüğüm eksikler;
1 - Arka plan resmi sayfayı uzaklaştırınca çoğalıyor.
Sisteminiz beta aşamayı geçtikten sonra Google Adwords içerisinde sitenizin tanıtım reklamlarını paylaşmanız iyi olur diyebilirim, ufak bir bütçeyle en alakalı kişilere erişebilirsiniz.
Şimdilik diyeceklerim bu kadar, görüşmek üzere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar,Programcı,Reklam
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
JumperTech önemsediğiniz için teşekkürler.şuanda 5 dil düşünüyoruz .resim konusunda hiç bu açıdan düşünmemiştik.belirttiğiniz sorun ise kısa sürede düzeltilecektir. reklam olarak şuanda sosyal medyayı aktif olarak kullanıyoruz adwords yeterli olurmu sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Adwords yeterli olacaktır bir de birkaç büyük haber sitelerine falan mail adresiyle sistemi kullanmalarını vs. tavsiye edersen bir anda gelişim olabilecektir. Yaptığın sistem gerçekten başarılı sonuçta, kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
youtube videolarının üzerine veya bunun gibi çeşitli yerlere tek tek sosyal medya hesapları yazlcagına sadece bu yazılabilir güzel düşünce daha önceleri forumda bu düşünceyi defalarca dile getirdiklerini hatırlıyom ama yapan cıkmadıydı iyi olmus
geliştirin devam edin güzel bence
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Behance eklenmeli başarılar dilerim
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Site biraz ağır ama şahane olmuş. Önceki yorumları okumadım, e-posta yayınlama ve meslek gibi şeyler de getirilebilir. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar,Programcı,Reklam
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
inşallah bakalım :)
Ek Olarak:
pose1233 adlı üyeden alıntı
youtube videolarının üzerine veya bunun gibi çeşitli yerlere tek tek sosyal medya hesapları yazlcagına sadece bu yazılabilir güzel düşünce daha önceleri forumda bu düşünceyi defalarca dile getirdiklerini hatırlıyom ama yapan cıkmadıydı iyi olmus
geliştirin devam edin güzel bence
teşekkürler.aynen şuanda kullanıcı analizlerini baktığımda youtuberlerde bulunmakta .geliştirmeye devam ediyoruz tam versiyon çok daha farklı olacak takipte kalın lütfen
Ek Olarak:
daha beta sürümünde hataları öğrenmek ve yenilemek için beta olarak yayınladık tam sürümde tasarım tamamen değişecek ozaman böyle hatalar olacağını sanmıyorum.benzer projeler derken ne gibi ?
Ek Olarak:
tam sürümde behance codepen github gibi programcı ve tasarımcıların kullandığı sosyal platformlar eklenecektir öneriniz için teşekkür ederim
Ek Olarak:
Yıldırım adlı üyeden alıntı
Site biraz ağır ama şahane olmuş. Önceki yorumları okumadım, e-posta yayınlama ve meslek gibi şeyler de getirilebilir. Başarılar.
sitede yavaşlık söz konusu değil diye biliyorum hangi sayfada yavaşlık yaşadınız .meslek fikrini daha önce düşünmemiştik farklı bi öneri gelmesi sevindirdi teşekkürler :D not aldık