İnternetten para kazanma işini basit zannedenler. Veya işte çok uğraşmıyorum günde 1-2 saat bakıyorum 1000 TL kazanıyorum felan böyle bir dünya yok. Yanlış anlaşılmasın internetten para kazanılmaz demiyorum. Site açıp aylık 3-10 bin TL kazanmak mümkün kazanan da var biliyorum. Ama öyle az bir şey uğraşıyorum oluyor. Her zaman diyorum emeksiz ekmek yok. Ya siz çok sıradışı bir fikir proje bulacaksınız. Ya çok sıkı çalışacaksınız. Yada internet işinizde farklı metodlar keşfedeceksiniz. Bir çoğumuz maaşlı olarak çalışıyor. Günlük 8 saatten ayda 25 gün bir maaş için çalışan biri 2000 TL maaş alıyor diyelim. Yani bir bu durumda günde az bir uğraşla sabit akarı olan bir gelir istiyoruz. Demek istediğim bir maaş için bir ay boyunca ne kadar emek ve saat harcıyoruz. Yaptığımız işe aynı özeni göstermezsek onuda bir iş olarak bakmazsak sonuç gelmez.
Kendinizi youtube, site, blog bir alan belirleyin sadece onda gidin. onda da bir alan üzerine uzmanlaşın. Bir niş üzerine yazın, konu üretin. Ve sabır sabır sabır sabır.