Doruk kardeşim sağol yorumun için.
Şöyle söyliyeyim. Zenginin malı fakirin çenesini çalışkanın başarısı da tenbelin çenesini yorar. Tamam bir çoğumuz belki tam anlamı ile bir webmaster değiliz. Kod bilmiyoruz, seo bilmiyoruz. ma bildiğimiz kısımları iyi yapmak lazım.
Herkes ister para kazanmak, daha çok kazanmak ister, daha az çalışıp çok daha az kazanmak ister. İnternet işinden çok fazla anlamayan birine göre internetten site işinden youtuberlıktan para kazanmak ya işte iki tıkladı para kazandı veya günde 2 saat bakıyorum 1000-2000 TL para kazanıyorum. Bunlar doğru değil. Bir çoğu genç arkadaş çok sabırsız. site açıyor 2 hafta sonra eee benim değerler çok düşük neden kazanamıyorum. Youtube hesabı açıyor 10 video çekiyor bakıyor gelir yok. 20. videoda hevesi geçiyor bırakıyor. youtube yarım kalmış kanallarla dolu. sıfırdan site sahibi olan biri her şeyi düzgün yaparak çalışırsa 6 aydan evvel doğru dürüst bir gelir beklememeli. Bu bahsettiğim normal şartlarda.

Bakın bir abim var eşi ile beraber youtube kanalı var. eşi tarif videoları ve el işi videoaları yapıyor. Abimde videoları düzenleyip yüklüyordu. ilk 6 ay neredeyse haftada 2 video yaparak devam etti kuruş alamadı belki 50-100 aylık. Hanımı sıkılıyordu kazanmak istiyordu. Abim dedi ki sabret dedi. 6 ay sonra kazanç artmaya başladı ve giderek arttı yazın aylık 800-1500 TL arası kışın 2000 TL oluyor. ki eşi hamile kaldı ve 6 ay video felan yapamadı. Ama düzenli olarak videolar izlenmeye devam ettiği için aylık 1000 civarı kazanıyor. Ama öncesinde 7-8 ay hiç para almadan bir fiil çalıştı. 150-200 video hazırladı. Çok emek verdi.

Neyse bu işte sağlam güçlü bir sosyal medya hesabı çok önemli bunu unutmayın.
Nesye bu kadar yeter