agg1401 adlı üyeden alıntı

Site gayet hazır, şimdi sabırla reklam yapmanız lazım. Biraz fazla ekor sarfetmeniz gerekiyor.

Nasıl bir çalışma beklentiniz var hocam. Görüşlerinizi alırsam ona göre bir çalışma yapabilirim. Site için gerekli seo çaşışmaları belli aralıklarla yapılıyor. Goole amcanında işi belli olmuyor bazen ilk sayfaya atıyor bazende 3. sayfaya . Seo ve reklam dışında ne tür çalışmalar yapmamı öneriyorsunuz.

cthax adlı üyeden alıntı

Konu doğru yerde, hocam kuçculuktan anlamam fakat forumun ilk kuralı gerçekten hitap ettiğiniz kitleye bilgi sağlamak ve gerçekten dialog kurulabilecek bir ortam sağlamanız.

Şöyleki konudan bağımsız bir insan olarak sitenize göre soruyorum.bugün ben sitenize girsem muhabbet kuşunun yumurtaya kuluçka yattığında yavrunun doğöası için ne yapmalıyım. Bu sorunun cevabı yoksa eklemeli var ve daha fazlası ise mevcut ise neredeyse her ilde bile olan kuçcu derneklerine gidin reklamınızı ağızdan yapın yada sponsor olun. Kısacası önce kaliteli bilgiyi sunun ardından insanları haberdar edin

Hocam evet doğru söylüyorsunuz. Gerekli olan makaleler siteye fazlasıyla girildiğini düşünüyorum kullanıcılarında konu açmasını bekliyoruz elbet gözümüzden kaçan birşeyler vardır. Ama maalesef çok fazla konu açam kullanıcımız yok genellikle foru sitemizde olan konular üzerine konu açılıyor.

Mesela muhabbet kuşunun cinsiyeti , ırkı , yaşı gibi konular açılmakta bunun üzerine açılmış konularımız var ama kullanıcılar emin olmak amacıyla konu açıyorlar.