-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sitemi tanıtmak için konu açmadım aslında bir forum sitesinde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında bilgi alışverişi yapmak istedim. Eğer yanlış yere açıldıysa konu taşınabilir.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Konu doğru yerde, hocam kuçculuktan anlamam fakat forumun ilk kuralı gerçekten hitap ettiğiniz kitleye bilgi sağlamak ve gerçekten dialog kurulabilecek bir ortam sağlamanız.
Şöyleki konudan bağımsız bir insan olarak sitenize göre soruyorum.bugün ben sitenize girsem muhabbet kuşunun yumurtaya kuluçka yattığında yavrunun doğöası için ne yapmalıyım. Bu sorunun cevabı yoksa eklemeli var ve daha fazlası ise mevcut ise neredeyse her ilde bile olan kuçcu derneklerine gidin reklamınızı ağızdan yapın yada sponsor olun. Kısacası önce kaliteli bilgiyi sunun ardından insanları haberdar edin
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site gayet hazır, şimdi sabırla reklam yapmanız lazım. Biraz fazla ekor sarfetmeniz gerekiyor.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Bana sorarsanız (forum işinin ehli değilim) ilk etapta bırakın açsınlar,ardından forumunuzu benimseyenler (bizlerin yaptığı gibi) zaten o konulara "hocam açılmıştı" gibi ibarelerde bulunacaklar. Ardından kullanıcılardan birkaçı forumunuzun ağır abisi olacak ve mentionlanacak ya da ona sor denecek böyle böyle gidecek. Ben eğer sizin forumunuzun sahibi olsam. Dernekler.gov.tr den iletişime geçerek muhabbet kuşu derneklerini araştırır ardından o derneklere ulaşır bütçenizin el verdiği kadar promosyona yüklenirdim.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam bende sitemde çekiliş düzenlemek istiyordum fakat şöyle düşünün bu çekilişiten kimlerin nasıl haberi olabilir