Esatozel adlı üyeden alıntı

Haklısınız hocam. Bu üniversiteler arasında da hatalı olarak girenler var mı, varsa hangisi tam olarak bilgi edinemedim ama Mevlana Üniversitesinin hatanesi boşaltılmaya başlanmış diye bir yazı da gördüm.

Benim tercihlerim arasında da vardı bu üniversiteler arasında 2 tane bakalım ne olacak.


Üniler içinde sıkıntı yok hepsi doğrudur. Daha çok özel ilk/orta/lise ve ufak tefek derneklerde hatalar yapılmış. İktidar m.vekili de zaten düzeltileceğini hata olduğunu kabul etti. Gerçi Hüdapar da TR Hizbullahının (Lübnan Hiz. ile zerre alakaları yok) siyasi kanadı pek tekin değil, yarı terör örgütü sayılır okulları extra denetim gerektirir fakat sezarın hakkı sezara bu adamlar fetöcü falan değil, ılımlı islamı 1 kaşık suda boğmaya çalışanlar :)

Bu sene üni eğitimleri zorlu geçecek, kadrolar oturana işler yoluna girene kadar çok aksaklıklar yaşanacak, neredeyse tüm ünilerde cemaat hakim güç olarak bulunuyordu ve muhalifleri de eleye eleye okulları kel aynağa çevirmişti, şimdi onları temizleyince geriye koca koca enkazlar kalacak. Eğitimde bu sene kayıp olarak geçecek gibi, Allah yardımıcınız olsun zaten zayıf olan eğitim sisteminde 1 sene de kayıp yaşayacaksınız.