USERPRO bir zamanlar bir çok projede kullandığım eklentidir ücretli olarak satılmaktadır. Kullanıcı için özel hazırladığınız form ile kayıt olunabilir ve giriş yapılacağı zamanda giriş yapılacak bilgiler ayarlanabilir. Takipleşme kullanıcı adı telefon adres gibi istediğiniz bilgiyi alabileceğiniz bir eklentidir.
Yazı gönder sayfasında eklentinin yazı gönderecek kullanıcılar için vermiş olduğu shortcode sayfaya yapıştırılarak kullanılabilir. Kullanıcı yazıyı yazar etiket ve kategoriyi seçer resmide upload eder ve size gönderir sizde onaylarsanız yayınlanır. Ayrıca istemediğiniz üyelikleri engelleyebilir ve silebilirsiniz.
Çok gelişmiş bir eklentidir okulumuzun piknik başvuruları için günlerce düzenleyip kullanılabilir hale getirip başvuruları online olarak almıştık 500 kişi yiyeceğini içeceğini seçmiş veli ve kendi telefonunu yazmış şifre belirlemiş kullanıcı adı, sınıf, şube, okul numarası belirlemiş ad soyad yazmıştır. Hepsi tarafımıza gelmiştir bu eklenti sayesinde okul büyük bir yükten kurtuldu. Php ilede hangi sınıftan kaç kişi başvurmuş kaç kişi hangi yiyeceği seçmiş kaç kişi hangi içeceği şeklinde ayırdım Bu sayede yemek siparişleri için belli bir sayı olmuş oldu elimizde. Yani bu eklenti ile herşey yapılabilir neden bunları anlattım? Çünkü bu eklenti ile neler yapılabildiği görülsün. Çok işlevli olduğu görülebilsin.

Yönetimi vs. biraz zor gelebilir isterseniz ücretli olarak destek verebilirim. geçen sene onedio tarzı tema alıp userpro ile onedio içerik sitesi gibi bir proje yaptık ve MEB ile anlaşmalı bir projeydi forumdan bir abimin projesiydi istedi yaptım ancak fazla uğraştırınca MEB ile bağlantıları kopardı abimiz. Bu projede öğrenciler giriş yapıp içerik gönderiyordu yönetime bizde onaylayıp yayınlıyorduk amaç öğrencinin makale becerisini geliştirmekti.