HbY adlı üyeden alıntı

hocam iyi son anda kurtulmuşsunuz böylelerine küfredip yüzüne kapamak gerek telefonu ama merak ettiğim

''Bunun yanında yapı kredi müşteri hizmetleri benim müşteri numarama sistem üzerinden ulaşabildiklerini ve bu tür bilgileri kart sahiplerine sormaya bile gerek olmadığını söylediler.'' burası oldu. Yani hiç güvenliğimiz yok bu durumda öyle mi ?

Şimdi hocam müşteri numarasıyla alışveriş yapamazsınız. Lakin müşteri numarasını dolaylı olarak kredi kartı bilgilerini ele geçirmede kullanabilirsiniz. Yapı kredi 444'lü numarayı arayarak eğer kredi kartı sahibi hakkındaki güvenlik sorularını yanıtlayabilirseniz bazı işlemler yapılabilir. Ama direk olarak müşteri numarası ile alışveriş yapılamaz.

Bunun yanında Ecem Yıldız olarak kendini tanıtan şahıs müşteri numarası sonrasında belkide kart numarasının tamamını arkadaki 3 haneli kodu da isteyecekti ama maalesef ben orada kestiğim için ne yapacağı belirsizdi.

Şöyle düşünün bu sitede her üyenin aslında bir kayıt kodu vardır. Ben bunu öğrenirsem + kullanıcı adınızıda biliyorum hadi telefonla e-postanızıda biliyorum diyelim. Hesabınıza giriş yapabilir miyim?

Ama site yönetimine ulaşıp hesabım çalındı şunlar şunlar bilgilerim dersem bir nebze inandırıcı olurum :)