-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
link tl de paylaştığım linkte anlık ziyaretcide 50- 60 kişiye kadar çıktı ama gösterim ve toplam kazanç daha değişmedi ne kadar sürede değişir ve link tl de gösterimde kazançlar nasıldır bilen varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler...
Satılık Domain
wmaraci.com/forum/domain-satisi/satilik-com-uzantili-degerli-domainler-370952.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bulaşılmaması gereken bir yer, ben bir kere kullandım bir dahada kullanmadım
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Satılık Domain
wmaraci.com/forum/domain-satisi/satilik-com-uzantili-degerli-domainler-370952.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kullanıcılara eziyet etmeyin arkadaş 2 kuruş daha az alın bc.vc falan kullanın bari.
Tekrarlıyorum bizde download sektöründeyiz ama ben bile bir kullanıcı olarak rahatsız oluyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 gösterime az veriyorlar, 2 sayaçları hiç saymıyor gibime geliyor, deneme amaçlı bir linke koymuştum, wordpress jetpack eklentisiniden 100 çıkış gösterirken link.tl de 20 tık filan yazıyordu
demircanuzer adlı üyeden alıntı
Kullanıcılara eziyet etmeyin arkadaş 2 kuruş daha az alın bc.vc falan kullanın bari.
Tekrarlıyorum bizde download sektöründeyiz ama ben bile bir kullanıcı olarak rahatsız oluyorum.
Ek Olarak:
demircanuzer aynen katılıyorum, birde adblock varsa yok adblocku filan kapatın diyor, bu arada link.tl 5 saniyeden sonra tekrar kendi sayfasına atıp skip butonuna basmayı istiyor, kısacası uyuz bir şey
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bide linki geçmeden önce sayfayı beğeninde nedir arkadaş millet beğenmek zorundamı skip e 1 defa değil 2 defa tıklattırıyorlar millet uğraşırmı hemen sayfayı kapatır şahsen ben olsam bende sayfayı kapatırım uğraşmam bc.vc ye geçeceğim anlaşıldı
Satılık Domain
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
link.tl kullanmanızı asla tavsiye etmem rezillik den ve sahtekarlıktan başka bir şey değil, bir ara bende kulanıyordum fakat artık kesinlikle sitelerine bile girmem. Ölçümler yanlış, ücretler kafasına göre veriliyor. Ayrıca hiçbir bildirime cevap alamamıştım. Bilmiyorum alan var mı fakat ne kadar yazarsan yaz destek bölümüne geri dönüş yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bc.vc de de geç butonuna tıklayınca farklı bir bağlantıya gönderiyor ikinci defa tıklaman gerekiyor üst banner reklam formatı seçince tahammül edilebilir oluyor fakat kazançlarda değişiklik oluyor mu bilmiyorum
Satılık Domain
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cihaneken hocam nasıldır şikayetlerimize derman bir sitemidir
Satılık Domain