trabuya hocam sana bilgin varsa bu konularda 200 tlden bile veririm sıf başın yanmasın diye tasarımı gece gündüz editleyip bugları kapattım 1yılda limitsiz hostingin benden phpfox senden lisans isteyemez cünkü kendisi veriyor zaten siten resmileşirse kendin alırsın daha sağlıklı olur diyeceksin phpfox null sorun olmuyorken millet neden lisans alsın o konuda nullar hep virüslü oluyor ve şifreleri çektikleri için lisans alıyor herkes ben çoğu null ve link çıkışlarını sildim bazı linkleri kendi site urlsine bağladım anlıcağın reklamın iyi olursa ben sana sattıktan sonrada boş zamanımda destek çıkarım
eyw... bilgim var sağol. ama kendi ağzınla null olan bir site sattığını beyan ediyorsun. phpfox scriptini uygun hosting şartlarında kurulumu en fazla 5 dakika. onuda geçtim buradan kurulum konusunda yardım isteyen herkesin kurulumuna yardım edeceğim. tema konusunda orjinal temasınıda editlemesini yapacağım. ücretsiz olan modüllerin kurulumunuda yapacağım.ha bu arada domain için bu ücreti istediysen ona amennah veya hosting satmak için bu işi yapıyorsan onada amennah ( bu sitede sınırsız resellerin senelik 30-50tl arasında satıldığınıda gördüm) ama senin bilgin ne kadar bilmiyorum. kendi sunucumda scriptin kendi sitesine 4 farklı noktadan ping attığını biliyorsundur diye umuyorum. tabiki sen bu ping yollarınıda kapatmışsındır. hocam öyle büyük indirim filan konu başlığı yazıp milleti İSTEMİYEREK veya BİLMEYEREK kandırma.
Dip not: bu nasıl bir kelimedir ya.... (phpfox null sorun olmuyorken millet neden lisans alsın) Hani internet dünyasında bir laf vardır. Belli ki duymamışsın.
EMEĞE SAYGI